Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, prodej, vývoz, export: -šťávy, koncentráty, ovoce, zelenina -výroba a zpracování ovoce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Výrobna: -studená kuchyně, lahůdky s rozvozem obchodům: -saláty (50 druhů), chlebíčky (30), aspikové výrobky, pomazánky a pěny, krémy, dressingy, obložené mísy, obložené bulky, bagety, chleby, obložená vejce, rybí očka, utopenci, kavak, nářezy v kelímku. Certifikát řízení jakosti 9001:2001.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -víno (Vinařství Zaječí, Víno Exclusive, Modrý sklep, Nový Šaldorf, Neoklas, Šardice, vinařství JUDr.Blanka Ďulíková Bzenec), vína (jakostní, přívlastková, stolní, perlivá, šumivá, dezertní, kořeněná, speciální a archivní) -alkoholické nápoje -vinařské potřeby -tabákové výrobky a doplňky ...

Dovoz, prodej vín z Itálie.

Prodej: -doplňky stravy -vitamíny -produkty z konopí -masti, gely, oleje -chlazené a mrazené zboží -bonbóny -potraviny.

Koření té nejlepší kvality. Internetový obchod, e-shop. Výroba, distribuce, balení. Jednodruhové koření, kořenící směsi, dochucovadla, dárky, kořenky, samolepící štítky na kořenky.

Výroba: -studená kuchyně -lahůdky, polotovary. Poradenství: -organizační, ekonomické v oboru potravinářství.

Prodej, distribuce, oprava, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -nápoje FOUNTAIN (kávy, čaje, smetana, čokolády, polévky, ledové nápoje, isotonické nápoje, cappuccino, mokaccino, vídeňská káva) -příslušenství automatům: -zásobník na kelímky -přídavný držák náplní -skříňka pod automat -cukr porcovaný -smetana ...

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Velkoobchod: - cukr - olej - sýr - mléko.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Výroba lahůdek: -obložené chlebíčky -obložené bulky a bagety -obložená vejce -aspiky -zeleninové misky -pomazánky -saláty -příležitostně i obložené mísy.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Distributor OKG: -zdravá výživa -odborné poradenství.

Pálenice: -pálení kvasu. Pobočka: Rostislavovo náměstí 56/15 612 00 Brno-Královo Pole Mobil: 739 679 700

Vinotéka: -kvalitní sudová i lahvová vína -2x ročně výstava vín Od desíti do šestnácti -Košt Svatomartinských a mladých vín 11.11. -řízené degustace -vernisáže a akce na objednávku.

Velkoobchod ovoce a zelenina Tel.č.neověřeno

Distributor obchodní značky FytoVital.

Služby: -detoxikace organismu metodou MUDr. Jonáše. Prodej: -potravinové doplňky Finclub, RA-VIT, Joalis.