Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potravinářská výroba: -pekařské, cukrářské výrobky -Babické listové těsto.

Služby: -rozvoz jídlo, jídla -krabičková dieta -konzultace s dietologem -komplexní vyšetření na klinice.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potraviny pro gastronomické provozy.

Pálenice, palírna. Výroba: -lihoviny -ovocné destiláty. Služby: -pálení všech druhů ovocných kvasů.

Studená kuchyně: -saláty -pomazánky -chlebíčky -bagety Cukrářské výrobky: -zákusky -řezy -dorty -minizákusky

Vinotéka. Prodej: -kvalitní lahvová a sudová vína -zahraniční vína -řízené degustace.

Výroba: -pečivo -cukrářské zboží.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -nápoje -zmrzlinové poháry -chlebíčky, bonboniéry. Další cukrárna: -nám. Svobody 8, Brno tel.: 542214073

Ruční výroba čokoládových cukrovinek a výrobou čokoládové polevy a nugátových náplní -bonboniery - čoko výrobky v dózách -čoko výrobky v sáčcích -krémy -čokoládové polevy a náplně.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -sojové výrobky -kozí produkty -zeleninové, ovocné šťávy -sušené ovoce a ořechy -zeleninové pokojové bylinky -celozrnné pečivo -obiloviny -oleje lisované za studena -luštěniny -bio potraviny -čaje -mořské a sladkovodní řasy -potraviny vhodné pro alergiky na laktozu a lepek ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odrůdová vína (bílá, červená, sekt, stolní sudová vína z Jižní Moravy) -alkoholické nápoje (Fernet, vodka, rum, Whisky, Bourbon). Distribuce: -zásobování vináren (500 l ihned, nad 500 l do 3 dnů).

Výroba a rozvoz jídel, obědy: -2000 jídel denně -výběr z 5 jídel -česká kuchyně.

Velkoobchod, sklad, import, export včetně inženýrinku a rozvozu zboží: -ovoce, zelenina i jižní a exotická -zemědělské produkty včetně sterilovaných -nápoje, potraviny, alkohol -stolní vody z nejkvalitnějších oblastí.

Výroba, prodej, cukrárna: -italská zmrzlina -zákusky.

Pekárna. Výroba, maloobchod, prodej, rozvoz: -pečivo -cukrářské výrobky -studené kuchyně.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pečivo -cukrářské výrobky. Dodávka: -maloobchody, velkoobchdy, restaurace, hotely, závodní stravování.

Výroba, prodej a distribuce: - lahůdek (lahůdky) s denním rozvozem - studená kuchyně - cukrářské výrobky - lístkové těsto - zeleninové saláty - závitky. Provozovna: Náměstí 66 683 33 Brankovice

Pražírna, balírna kávy.

Výroba, dodávka, prodej: -nealkoholické nápoje: -COCA-COLA, FANTA, LIFT, SPRITE, KINLEY, BONAQUA, CAPPY, NESTEA. Sídlo firmy: -Praha, Českobrodská 1329 tel.: 283015111. Klientské oddělení: -tel.: 283015666.

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Pekařství PANERIA - ochranná známka sítě specializovaných obchodů pekařských výrobků. Výroba, maloobchod, prodej: -pečivo -chleba -buchty -cereálie -rychlé občerstvení, restaurace: -francouzská snídaně -bagety -studená kuchyně (chlebíčky, saláty) -pizza -panini. Služba: -objednávka, dovoz zboží. Značka PANERIA: ...

Prodej: -ryby živé sladkovodní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potravinářské přísady -konzervační látky, stabilizátory -emulgační činidla -tresti.