Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Společnost WEX s.r.o. se zaměřuje na výrobu pečiva, přípravu chlebíčků, baget a rautových výrobků.

E-shop a-zdravi-z.cz - České přírodní produkty OKG pro zdraví a krásu, internetový prodej, maloobchod, poradenství: -potravinové doplňky bez chemie -prevence zdraví, zdravotní problémy - žlučník, žaludek, střeva, slinivka, játra, prostata, trávení... Produkty při zažívacích, kožních problémech, poruchách imunity, problém ...

Pomůžeme vám s motivací pro zdravé zhubnutí. Kromě jídelníčku, motivačních tipů pro pohyb nabízíme i spalovače tuků, jako např. Andropharmia Slim s certifikátem GMP. Levné Léky a tablety na hubnutí. V žádném případě nebudete trpět hlady.

Diskont pro Vaši kuchyni. Distribuce potravin.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.

Internetový prodej fairtradové kávy, čajů, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovoce a oříšků, cukru. Možnost osobního vyzvednutí zakoupeného zboží. Velkoobchod i maloobchod. Veškeré zisky z prodeje pomáhají financovat činnost neziskové organizace NaZemi.

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

DIAM, s.r.o. je cukrářská provozovna, vyrábí cukrářské výrobky: - chlebíčky - koláčky - minizákusky - dorty a cukroví

Zázračná s.r.o. se zaměřuje na výrobu lokálních nealkoholických nápojů, jedná se například tonik, perníkovou limonádu nebo kolu.

Společnost Vendeavour Service a.s. se zaměřuje na prodej 100% rostlinných produktů a veganské potraviny.

Rozvoz ledu Brno s.r.o. se zaměřuje na rozvoz kostkovaného ledu, ledové tříště a pronajímá mrazící boxy.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravé výživy, nabízí doplňky stravy a zabývá se čínskou medicínou.

Společnost spolu-bez-lepku s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej bezlepkového pečiva, cukrářských výrobků a potravin.

Společnost Waterdrop CEE s.r.o. se zaměřuje na výrobu ovocných a bylinných příchutí ve formě kostek určených do perlivé i neperlivé vody.

ZENZERO se zaměřuje na výrobu a prodej produktů obsahující zázvor, jedná se například o sirupy, bonbóny, sušenky, koření a mnoho dalšího.

Cukrářská výroba a studená kuchyně Vlastimil Kunc z Brna připravuje slané i sladké dobroty na Váš stůl. Přichystá pro vás chlebíčky, obložené mísy a další výrobky studené kuchyně. Upeče svatební dort, cukroví, koláčky a další dezerty a cukrářské výrobky pro jakoukoliv příležitost.

Naše společnost působí na trhu jako dodavatel těch nejlepších a nejkvalitnějších potravinářských výrobků. Naším cílem je udržet trvalý rozvoj dobrého jména Steinhauser a všech značek a výrobků s ním spojených. Certifikáty: -certifikát pro systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě výsekového masa a masných výrobků -certifikát normy ISO ...

Nabízíme ucelenou řadu proteinových jídel, které byli získány z přírodních zdrojů (mléko, vaječný bílek a sója). Tyto zajišťují lidskému organismu vyvážený přísun aminokyselin. Proteinová dieta je mimořádně vhodná pro redukci tělesné hmotnosti.Jedná se o dietní přípravky s vysokým obsahem bílkovin, s velmi nízkou kalorickou hodnotou a sníženým ...

BECK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na provádění staveb, jejich změn, odstraňování a na silniční motorovou dopravu.

Lhotecký mlýn s.r.o. provozuje restauraci a pivovar, ve kterém se vaří 3 druhy piv 11°, 12° a 13°.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba nápojů -Úklidové práce -Ubytování v soukromí Hostinská činnost Vodoinstalatérství, topenářství

V samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk, v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela se nachází hotel, pivovar a pivnice Pegas. Hostům nabízíme komfortně vybavené jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s klimatizací. Spokojeni u nás budou i milovníci zlatavého moku, kteří mohou ochutnat pivo z našeho ...

Obchod, prodej, servis, e-shop: -výroba a prodej sportovního zboží - koloběžky, koloběžka pro děti a dospělé, odrážedla, odrážedlo ZLATÍČKO -nástroje a nářadí hobby i profi -nástavce na broušení -brusná plátna -leštící plátna -speciální přípravky -leštící pasty -hospodařina, hospodářské nářadí, ruční nářadí NAREX, svěráky, kovadliny YORK, ...

Hotel*** -ubytování 54 lůžek ve 23 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a telefonem -restaurace, pivnice, 1 salónek, bar s letní zahrádkou a velký sál s lobby -pronájem prostor pro všechny příležitosti: -restaurace 68 míst -velký salonek 25 míst -grill bar 51 míst -velký sál až 220 míst. KOZAK CATERING - poskytování ...