Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
FAKAR s.r.o. provozuje internetový obchod s doplňky stravy Kobao. K prodeji mají od bylinných čajů, přes probiotika, přes bylinné masti, vitamíny, zubní pasty až po přírodní kosmetiku.

Dokonalakava.cz s.r.o. je firma, která prodává Cafe d´Elvert, což je brněnská značka kávy. Filozofie této kávy spočívá v tom, že ji nemusíte vozit z Itálie, když tu samou můžete mít čerstvě upraženou z Brna. Každá káva je upražena v malém množství na objednávku tak, aby neležela měsíce na skladě. Jde nám o maximální čerstvost, proto každý sáček má ...

Bekrovníček s.r.o. vyrábí: - Bekrovníček - skořicovo-karamelový dortík, kakaový dortík, dort, buchta - rodinná receptura - ruční výroba (ruční vykrajování, ruční krájení).

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Cukrové nebe s.r.o. se zaměřuje na výrobu dezertů a dortů a provozuje kavárnu v centru Brna.

Specializace společnosti HVĚZDA, spol. s r.o.je výroba a distribuce kopečkové zmrzliny a zákusků do cukráren, stánků a dalších cukrářských a gastro zařízení. Zajistí i dovoz výrobků.

ARKTIDA spol. s r.o.jsou mrazírny s velkoobchodem, distribucí, prodejem: -mražené, chlazené potraviny -hotová jídla a další okolo 500 položek -zmrzliny ALGIDA -ovoce, zelenina -výrobky z brambor a těsta -mořské a sladkovodní ryby -chlazené zboží pro gastronomii (nápoje, rostlinné oleje, tuky, čaje a potravinové doplňky).

Cukrárna CUPCAKES & COFFEE s.r.o. prodává velkou škálu cupcaků a dortů na zakázku. Poskytuje rozsáhlé objednávky na firemní večírky, narozeninové oslavy či svatby.

E-shop s kořením. Prodej jednodruhového koření, kořenících směsí bez glutamátu a směsí bez soli. Možnost nákupu koření v kamenné prodejně v Brně. Dárkové balíčky s kořením.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Biohack Planet s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy, potravin, kosmetiky a čistících prostředků do domácnosti.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

KOREK Wines, s.r.o. se zaměřuje na řízené degustace vína, školení, vinný catering a prodej různých druhů vín.

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Rello s.r.o. se zaměřuje na pražení a prodej kávy, kterou rozváží po Brně na kole.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně na ulici Křenová 204/62b. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako například mléčné výrobky, uzeniny, ovoce, zelenina, pečivo a mnoho dalšího. Prodáváme také lítky na MHD. Nabízíme možnost platby kartou. Otevřeno máme každý den, a to pondělí až pátek od 6, 00 do 21, 00 hodin, v sobotu ...

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Brněnský frgál s.r.o. na výrobu, prodej a rozvoz různých druhů frgálů.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Maxim Pharm s.r.o. se zaměřuje na výrobu potravin, zdravé výživy a doplňků, kterou prodává na svém e-shopu.

NutrieM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej potravin a potravinových doplňků z jedlého hmyzu.

Prodej, e-shop: - přírodní produkty ÁJURVÉDA - potraviny a koření - čaje a kávy - doplňky stravy - kosmetika.

Velkoobchod, prodej, pěstování: - zelenina - ovoce

Objevte kvalitu řemeslného pečiva. Jsme malá brněnská řemeslná pekárna, která vychází z tradičních receptur francouzských pekařských mistrů, ale stejně každý druh pečiva pečlivě ladíme, než je perfektní. Pečeme z kvalitních surovin, nepoužíváme umělé zlepšovače a stabilizátory. Pracujeme s živým a vyzrálým těstem. V našem sortimentu ...