Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: - ovoce a zeleniny - květiny.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -cukrovinek -hračky s cukrovinkou -lízátka -pendreky -želé -žvýkačky -další sortiment. E-shop, internetový prodej: -cukrovinky -parfémy - ESSENS, FM GROUP -dárkového zboží - dámské, pánské, pro děti.

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Prodej potravinových doplňků Prodej - léčivé rostliny a přípravky - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin

Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. (Lubomír, Tomáš, Martina) je malou rodinnou firmou, zabývajícím se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitního vína několik desetiletí. Naše firma se zaměřuje na výrobu vysoce jakostních, přírodních moravských vín. Nejen při samotné výrobě vína, ale i při pěstování hroznů dodržujeme přísná pravidla a ...

Cukrářství DORTÍK. Pekařství, cukrářství. Svatební, narozeninové, dezertní a ostatní dorty. Svatební zákusky, koláčky, mini zákusky a ostatní cukroví. Ostatní cukrářské výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Vinařství: - 100 letá tradice pěstování révy vinné a výroby vína - 150ha vinic. Ve vinicích je uplatňován, k přírodě šetrný, systém integrované produkce hroznů. Hektarový výnos je silně omezen s důrazem na prvotřídní kvalitu hroznů. Vína pak pravidelně dosahují přívlastkové kategorie a jsou určena především do gastronomie a ...

Plnění révových vín do krabicových obalů.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Vinařství. Výroba, prodej. - bio víno, přívlastková vína lahvová: - bílé víno - Chardonay, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Tramín červený, Veltlínské zelené - červené víno - Rulandské modré, Zweigeltrebe, Frankovka, Svatovavřinecké.

Pěstitelská pálenice, palírna, ovocný lihovar. Výroba, úprava: - lihoviny, ovocné destiláty z vlastního kvasu.

Obchodní společnost, dovoz, import, distribuce, velkoobchod potraviny a cukrovinky.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví, uzenářství.

Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Mlýnská výroba: -mletí mouky. Zpracování: -pšenice. -žito.

Vinařství -víno, vína, vín. -výroba a prodej vín lahvových, sudových, zemských -výběr z hroznů 13 odrůd -řízené degustace s posezením -kapacita 20 osob -možnost zajištění občerstvení a ubytování -dárková balení vín -cykloturistika.

Výroba kvalitních vín. Prodej vína, víno - vinotéka. Další sortiment tvoří vinařské potřeby, dárkové zboží a degustační sklo. Mimo vína máme v nabídce sýry z celé Evropy, specializujeme se na kozí sýry z kozí farmy Šumárník a různé pochutiny k vínu.

Nabízíme čerstvě praženou kávu ze všech koutů světa. Poznejte a vychutnejte exkluzivní vůně a chutě různých druhů jednodruhových káv arabica a jejich směsí. Poradíme jak si kvalitní kávu připravit. Dodáváme zrnkovou kávu nejvyšší kvality.

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno, vín.

Výkup: - byliny. Výroba: - bylinné čaje - čajové směsi.

Prodej - čistící prostředky - rostlinné oleje.

Prodej potravin, novin, časopisů a tabákových výrobků.