Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.

Stylová restaurace, pivovar: -hotové jídla, výběr specialit -točené pivo vlastní výroby z menu Restaurace: -kapacita 60 míst Salónek: -v horním patře Parkování: -parkovat můžete přímo na vyhrazeném uzavřeném místě v objektu. Pivovar: -vaříme pivo ratíškovické 10, 12, 13 - polotmavé určeno pro místní konzumaci.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Vinař, sommeliér.degustace ve sklepě, Lahvové vína. Červené, bílé víno. Odrůdy vín bílé: Chardonnay-barique, Sylvánské zelené, Pálava, Ryzlink Vlašský. Odrůdy vín červené: -Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Dornfelder, Neronet, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia.

Služby: -vinařství -degustace -výroba vína -prodej vína -vinný sklep.

Prodej polykarbonátových desek LEXAN® pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání. Zasklením izolačními deskami LEXAN Thermoclear dosáhneme úspory až 40% proti zasklení běžným sklem. Zabezpečujeme technické modifikace desek LEXAN, fólie a jiné plasty využití: -ve strojírenství -v dopravním průmyslu -zemědělské technice -v elektronickém ...

Výroba, prodej: -vín, víno -přívlastkové -odrůdové -bílé vína -červené vína.

Tradiční krajové pečivo z kynutého těsta navinutého na bukový válec a pečeného nad žárem. Čerstvé, teplé a voňavé a to s příchutí: -ořech -kokos -skořice -kakao -vanilka.

Vinařství. Výroba, prodej víno, vína, vín: -červené, bílé, růžové víno -suché odrůdové víno -zemské víno, pozdní sběr, výběr z hroznů, jakostní víno -archivní vína -lahvové víno, sudové víno.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinný sklep -vinařství.

Prodej čajů: -zelené ochucené i neochucené -polozelené čaje -černé čaje čisté i ochucené, jednonálevové -PU-ERH (čínský penicilin) -ovocné a jiné čaje -kávy celého světa -další nevšední pochutiny -společenská zábava -dětský kout -wifi -výstavní prostory -prodej čajových surovin a nádobí -prodej elno oděvů.

Výroba, prodej, služby: -nutriční poradce -zdravé stravování -5-ti chodové denní menu

Vinařství, víno, vínný sklípek: -prodej vína -posezení ve vinném sklepě. Degustace vín. Prohlídka vinného sklípku. Provozovna: Spojovací 257 69611 Mutěnice - Bůdy

Výroba, prodej langoše: -jako polotovar -ve zmrazeném stavu -hmotnost 100 gramů Provozovna: -Tvarožná Lhota-Lučina.

Pěstitelská pálenice. Výroba, prodej: -lihoviny.

Výroba, prodej: export -import -mražené, chlazené maso.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Pěstování réva vinná, hrozny, 8 hektarů vinic. Vína lahvová, sudová. Vyrábíme vína stolní, jakostní, přívlastková i speciální-vína ledová, slámová, botrytická, portská a další U vybraných partií používáme moderní metody řízeného kvašení. Sortiment pěstovaných odrůd je poměrně ...

Výroba, prodej: -studená i teplá kuchyně, lahůdky -zákusky -saláty -hotová jídla Mléčňák.

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno. -prodej hroznů -posezení ve sklípku pro 20 osob -řízené degustace.