Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Autodoprava. Fakturace a administrativa: -tel:518370347-Ing.Mráz Výroba, nákup, prodej: -vína (víno, vín*) -tuzemsko -Itálie, Maďarsko, Rakousko. Přeprava vlastními cisternami. Vinařství Mutěnice, s r.o., Provozovna: Mutěnice, údolní 1174.

Prodej smíšeného zboží. - potraviny

Vinařství, výroba a prodej vína, víno. Zemědělská výroba- rostlinná, 2 ha vinice.

Nabídka moravských a zahraničních vín: -archívní vína -výroba -prodej -vína ve sklípku -historická osada vinných sklepů -areál Plže -kapacita 50 osob -degustace -firemní akce -oslavy -občerstvení -cimbálová muzika -objednávky na tel., mail. -GEWINN s.r.o.

Vinařství, výroba, prodej: -vína, víno, vín -vlastní vinice -posezení ve vinném sklípku -degustace -velký výběr odrůd.

Činnost: - výroba vín, nealkoholických nápojů - stáčení stolních vod - pěstování obilí

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží Purkyňova 3093/36 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 352 331 Cihlářská čtvrť 3216/20 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 344 677 Měšťanská 240/15 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 353 273 Lesní 4028 695 01 Hodonín Telefon: +420 518 354 035

Vinařství: -víno Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování révy vinné, vinice -bílé, rosé -jakostní víno, perlivé.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno, vína, vín*.

Nabídka vín. Služby, prodej: -degustace -červené víno -bílé víno -růžové víno -sekty -barrique -bio víno -svatomartinské víno -slámové víno -ledové víno. Vína: -Springer -Vinařství Sukal -Sonberk -Vinselekt Michlovský.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice. Rodinnné vinařství, výroba vína, víno, vín -15 ha vinic: -lahvová vína mladších i starších ročníků -široký sortiment kvalitních vín typických pro region Podluží -degustace vín s odborným výkladem přímo ve vinném sklepě -přívlastková, stolní, jakostní, sudová, ...

Vinařská společnost. Výroba, prodej: - víno. Zemědělská výroba, pěstování: - vinná réva.

Dietní program až do domu: -dietní stravování -krabičková dieta -zdravé hubnutí -rozvoz jídel.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -papír -nápoje -průmyslové zboží apod.

E-shop, kde si můžete objednat čistě přírodní produkty společnosti Forever Living Produtcs.Jedná se o potravinové doplňky a kosmetiku, kde základem je aloe vera.

Fitness gym - fitnescentrum s nejlepší tradicí v Hodníně. Nově otevřená a dynamicky se rozvíjející. Nachází se v budově Sokolu ve středu města. Poskytuje: -aerobic club -kardio zóna -největší fitness, gym -cvičební plocha 420 m2 -80 stanovišť, míst na cvičení -individuální cvičební program -profesionální instruktoři (instruktor, ...

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Moravské vinné sklepy, Mikroregion VITIS. Nabízíme ochutnávku jakostních i přívlastkových vín ve stylovém prostředí typických moravských sklepů. K pohoštění můžete vybírat z tradičních i jiných pochutin. Naše prostory jsou vhodné jak pro posezení s přáteli, oslavám, tak i pro firemní večírky. Na přání můžeme zajistit cimbálovou muziku.

Výroba a prodej ručně modelovaných výrobků z mléčného marcipánu: -ozdoby na svatební a narozeninové dorty -zvířátka a postavičky pro děti i dospělé -růžičky a jiné květiny na zdobení dortů -modelovací hmota pro tvořivé cukráře -trvanlivé dorty z mléčného marcipánu a čokolády -potahování klasických pečených dortů a jejich dekorace podle ...

Provoz, prodej a pronájem automatů: -nápojové -cukrovinkové -jídelní. Servis. Prodej surovin: -instantních směsí -kávy a kelímků.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží