Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
přerušení: od: 1.9.2013 Internetový prodej léčebné kosmetiky a doplňků stravy. E-shop.

přerušení: od: 19.6.2013. Výroba a prodej vína: -klasický, přírodní a technologický proces -zemská víno bílé a čevené -sudová vína -rekreační a kulturní vyžittí - skanzen zemědělskýcn strojů, pergola s posezením, sprcha, toalety -pronájem posezení - 50 míst k sedění pod střechou, elektřina, sprcha, toalety, kuchyňka, možnost grilování.

přerušení: od: 21.6.2008. Cukrárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty, zákusky, rolády, cukroví.

přerušení: od: 13.5.2013. Výroba, prodej láhvového vína: -Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Frankovka aj. Velkoobchod: -Irsai Oliver, Veltlínské zelené, Sauvignon, Dornfelder, Modrý Portugal, Rulandské modré. Nabízíme: -individuální přístup k zákazníkům -možnosti řízené degustace vín -víno opatřené Vaší či firemní ...

přerušení: od: 19.3.2012. Služby, výroba, prodej: VELKOMORAVSKÉ VINAŘSTVÍ -rodinné vinařství -sudová vína -jakostní vína -kvalitní přívlastková vína -degustace -vinný sklep. Odrůdy: Sauvignon, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Rulandské bílé, Chardonnay, Merlo, Modrý Portugal, Rulandské modré, Frankovka, Dornflelder a jiné.

přerušení: od: 3.9.2010. Velkooobchod s POPCORNEM.

přerušení: od: 11.5.2009 Restaurace: Výroba: - zpracování a konzervování masa - z velkých hospodářských zvířat.

přerušení: od: 11.5.2009. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky-dorty, zákusky - cukrárna.

Vinný sklep: -výroba a prodej vína lahvová -řízené degustace -možnost posezení na terase a zajištění občerstvení -kapacita 50 lidí. Ubytování: -přímo ve sklepě -kapacita 13 osob.

Alužby: Ubytování pod vinohradem. -ubytování -3x2 lůžkový pokoj -společenská místnost -televize -minivěž -plně vybavený kuchyňský kout -venkovní posezení -každý pokoj má vlastní sociální zařízení a WC -vinný sklep -posezení v příjemném prostředí s možností "koštování" mutěnických vín. -vinařství -výroba, prodej vína.

přerušení: od: 1.1.2011. Ubytování: -penzion, pension -kapacita 6 osob -vlastní sociální zařízení, TV -masáže -prodej vína (víno, vín) -vinný sklep, sklípek -vlastní vchod -parkování před vchodem.

Vinařství. Výroba: - víno. Ubytování, penzion.

Výroba, prodej vína. Provoz vinného sklepa Pod Dubňansků horů. Ubytování, řízené degustace.

Hostinská činnost Řeznictví a uzenářství.

Datum zániku:03.04.2013 Vinařství, výroba, prodej víno, vína.

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Prodej: -potravinové koření -kořenící směsi.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

datum zániku: 10.9.2012. Velkoobchod, prodej jednodruhových koření a směsí: -technologické přípravky pro řezníky -koření a kořenící směsi pro masnou výrobu a gastronomii, zpracovatele masa -paprika sladká, pálivá -bobkový list -pepř černý celý, mletý -majoránka -kmín celý, mletý -muškátový oříšek celý, mletý -skořice celá, ...

zánik poslední živnosti: 19.5.2012. Řeznictví, uzenářství, prodej, maloobchod: -maso, masa -uzeniny -konzervy -drůbeží výrobky

datum zániku: 10.1.2012. Výroba, maloobchod, prodej: - maso - masné výrobky.

Prodej širokého sortimentu čokolády a přístrojů pro práci s čokoládou: -čokoláda do fontány -čokoláda na fondue -čokoláda tabulková -čokoláda barevná a ochucená -čokoláda plantážová -čokoláda single origin -bonboniéry -horká čokoláda -čokoládová pěna -kakao -kakaové máslo -kakaová hmota -cukr na cukrovou vatu -čokoládové ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží, drogerie.