Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Pěstitelské pálení -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej čerstvé kávy, kávovarů a doplňků.

Ŕeznictví, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny. Provozovna: Slup-Oleksovičky 191, 671 28 Tel.:515 235 128

Roman Dolák na svém e-shopu prodává: - bylinné čaje, sirupy, kosmetické přípravky - doplňky zdraví, koření - šperky

Lahodné víno z černého rybízu - eshop.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vinařství Mühlberger v okrese Znojmo se zaměřuje na výrobu svěžích a přívlastkových vín, která jsou dostupná k zakoupení i na e-shopu.

Jitka Doláková provozuje e-shop DOLSHOP, ve kterém je možné zakoupení produktů týkající se doplňků stravy, kosmetiky, likvidátorů zápachu, chovatelství a šperky.

Stylová kavárna s vinným barem v centru města Znojmo. Pražená výběrová káva. Kávu připravujeme i ve stánečku, se kterým přijedeme kamkoliv si budete přát - na svatbu, oslavu, firemní večírek či festival a vše Vám připravíme na míru, zákusky taky nejsou pro nás překážkou. Máme pro zájemce připravenou i řízenou degustaci vín s prohlídkou ...

Rodinné vinařství, výroba, prodej vína. Vykupujeme kvalitní hrozny, ze kterých ročně vyrábíme okolo 8000 litrů vína, kterých je asi 12 druhů. Pouze vína bílá a růžová. Vinný sklep-kapacita hostovny je 50 lidí, degustace a posezení je dle domluvy. Pro zájemce je možno domluvit taky hudební produkci např. znojemské cimbálové muziky CMAS.

Prodej: -přírodní výrobky, kosmetika -masti -potraviny -nápoje.

Čajovna, nabídka: -piterie -bohatá nabídka čajů -orientálně laděné prostředí, pěkné a tiché prostředí -vodní dýmky -knihy o čaji -koncerty. Maloobchod, prodej: -čaj*, sypané čaje, čisté čaje -čajová keramika, nádobí, porcelán. Internetový obchod. Čajový klub: -volné sdružení přátel čaje.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - bezlepkové potraviny - přírodní kosmetika Pobočka: MUDr. Jana Janského 2675/11 tel.: 775 650 902

Ukončení činnosti v provozovně:10.10.2016 Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 10.10.2016 do 10.10.2036 Penzion - ubytování - restaurace.

Pálenice. Pálení, výroba: -líh* -ovocné destiláty.

-Výroba nápojů -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod Hostinská činnost

Pavel Matouš provozuje vinařství a poskytuje ubytování.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej, výroba dekorace těstovin, těstoviny. Těstovinové dekorace. Dekorace různých tvarů a velikostí. Dárková balení.

Vinný sklep, vinařství. Výroba, prodej: -víno, vína. -posezení u vína -ochutnávka pro 10-12 lidí.

Maloobchod: -smíšené zboží.