Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

od 01.10.2013 do 01.10.2023 Vinařství, vinný sklep: -výroba a prodej vína, víno, vín -odrůdová jakostní vína, vína s přívlastkem, archivní vína od roku 1971 -degustace, ochutnávky vína ve vinném sklepě, možnost posezení s přáteli u krbu s živou hudbou, cimbálem či harmonikou, rodinné a firemní oslavy, kapacita 5-30 osob. -Nový Šaldorf, ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Maloobchod: -smíšené zboží. Pohostinství, hostinec.

Maloobchod: -smíšené zboží -průmyslové zboží.

Vinařství je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín. V nabídce máme 15 druhů bílých a červených vín. Nabízíme řízenou degustaci vín, ke které patří prohlídka sklepů spolu s tradičním posezením pro maximálně 35 osob.

Prodej: -smíšené zboží.

Výroba a prodej vína. Možnost degustací.

E-shop, internetový obchod: -víno, vína -přívlastková vína -odrůdová vína.

Maloobchod, prodej: - potraviny, nápoje

Maloobchod, prodej: -ovoce. -zelenina.

Prodej - smíšené zboží Restaurace

Koloniál, maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice, pálení ovocné kvasy, vína, líh, destiláty. -Jednokotlová pálenice s rektifikační kolonou, kotel 300 litrů. -Minimální obsah zpracovávané samostatné várky 220 litrů -Po celou dobu pálení je možná přítomnost pěstitele. -Vypálený destilát je možné upravit ustrazvukem stařit. -Destilát vypálený v naší pálenici je ...

Řeznictví, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny

Vinařství. Vínný sklep. Degustace vína. Prodej, ochutnávka, odborný výklad k vínu, víno: -Sylvánské zelené, Veltlínské zelené -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský -Savignon, Rulandské šedé -Svatovavřinecké, Rulandské modré -Modrý portugal a Cabernet moravia. Ubytování: -kapacita 13 osob -čtyři dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a ...

Pekárna, výroba: -chléb, pečivo. Prodejna: 515 296 121; Zámecká 111

Prodejna sýrů s výběrem sýrů z Holandska, Francie, Itálie, Anglie, Španělska, Slovenska i ČR. Prodej dárkových balení sírů a příprava sýrových mís.