Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Roman Barták se zaměřuje na prodej láhvového a sudového piva a půjčování výčepního zařízení.

Společnost Distribuo Group s.r.o. provozuje e-shop, nabízený sortiment: - firemní dárky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochucené nápoje - nádobí

Vinařství. Sklípek. Ubytování.

Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)

Vinařství Pekárek se zaměřuje na výrobu jakostních a přívlastkových vín a provádí degustace vín v prostorách sklepa s kapacitou 20 osob.

Jan Vaněk provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Společnost EKON spol. s r.o. se pyšní dlouholetou tradicí v oblasti konzervárenství. Naší specializací je výroba sterilované zeleniny a ovoce, kterou dodáváme do nezávislých velkoobchodů, školních jídelen, nemocnic a jsme také významným dodavatelem pro výrobny lahůdek, rychlého občerstvení a gastronomické provozovny po celé České republice. V ...

Internetový obchod, e-shop: -kosmetika -potravinové doplňky -čaje na hubnutí -luxusní kosmetika.

Výroba a prodej vína z vlastních vinic. Možnost degustací, posezení, prodej přímo ze sklepa.

VINNÉ SKLEPY MARŠOVICE v.o.s. patří mezi vinařství ze Znojemské vinařské podoblasti a jsme členy svazu EKOVÍN - Svaz integrované a ekologické produkce hroznů a vína, o.s. Díky moderní technologii výroby, ochrany vinic a sklizně, ale také tím, že vyrábíme vína pouze z vlastních, velmi kvalitních hroznů, navazujeme na dlouholetou tradici pěstování ...

Prodej: -veký výběr - čaje, káva -keramika, porcelán, plechové dózy -sušené plody, ořechy, čokolády. E-shop. pochutiny z Anglie a Belgie Kavárna, čajovna, whisky.

Rodinné vinařství, pěstování, zpracování, výroba: -vinná réva, hrozny -vlastní produkce vína, roční kapacita 30 000 lahví, vlastní vinice (celková rozloha 2ha-Znojemská vinařská oblast) -vína jakostní, přívlastková. Prodej: -víno-sudové, lahvové, nákup přímo ze sklepa. Vinný sklep, nabídka: -kapacita 30 míst -útulné zařízení, možnost ...

Pěstování, zpracování: -vinná réva, hrozny z vlastních vinic. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -víno, vína, vín. Vinný sklep, nabídka, prodej, e-shop: -možnost uskladnění vín k archivaci ve vinných kójích (pronájem archivu) -posezení Šatov-sklep (25 osob), vinárna (lisovna) s krbem (25 osob), ubytování v podkroví (11 ...

Vinotéka, vinárna, e-shop: - prodej vybraných špičkových vín ze znojemské vinařské podoblasti a víno z dalších oblastí Moravy, Čech, Rakouska a vybraných míst Evropy.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Maloobchod, prodej: -racionální výživa, zdravá výživa -potraviny pro vegetariány -sportovní výživa -výrobky pro diabetiky -produkty pro bezlepkovou dietu -BIO výrobky -vitamíny -sušené ovoce -minerální vody -bylinkové čaje -výrobky z kozího a sojového mléka. Restaurace: -tel.: 515224465 -vegetariánská a dietní jídla. ...

Provozujeme cukrárnu s nabídkou kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzliny. K dispozici je venkovní posezení. Zabýváme se výrobou a prodejem zmrzliny.

Vinařství Žiška s.r.o. provozuje e-shop, kde si můžete zakoupit vína. Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech přímo nad sklípkem. Každý apartmán má kapacitu 6 osob. - kuchyňský kout, ledničku, vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, Wifi, vlastní vchod.