Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, prodej, maloobchod: -cukrářské výrobky -zákusky, měkká cukrařina -dorty, rolády, řezy -čajové pečivo. Zakázková výroba dle přání zákazníka. V objektu - denní kavárna (35 míst).

Jídelna a lahůdky. Výroba denně čerstvých jídel, chlebíčků, baget a jiných lahůdek.Pořádání oslav, rautů dle přání. Rozvoz jídel.

Jatka-porážka živých zvířat. Podniková prodejna, prodej: -maso, masné výrobky -vepřové 1/2, kostry, maso dělené, chlazené, mražené, droby -hovězí 1/4, maso dělené, chlazené, droby -vedlejší jateční produkty -škvařené sádlo.

Vinný sklep u Svatého Vavřinec: Ubytování: -celková kapacita našeho sklípku je 18 lůžek -8x dvoulůžkový pokoj -1x apartmán -na každém pokoji sociální zařízení -prodej vína -prohlídka sklepa, degustace, řízené ochutnávky vín -možnost uskladnění vín k archivaci (archivní boxy).

Výroba, prodej: -limonády KOLA LOKA -limonádové sirupy -energetické nápoje. Ukončili činnost 08/2007.

Hotel LAHOFER s.r.o. nabízí příjemné a komfortní ubytování přímo v historickém centru města Znojma. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou české, moravské a mezinárodní kuchyně, vinný sklep, lobby bar a v letních měsících je pro Vás připravena venkovní zahrádka. Přímo v hotelu provozujeme i vinotéku s širokým sortimentem ...

Občerstvení, výroba: -závodní stravování -studené mísy -chlebíčky na objednávku.

Výroba, prodej, distribuce: - kvalitní sycené nealkoholické nápoje a nápoje určené pro zvláštní výživu - extra husté sirupy, energetické nápoje STYX, - nápoje určené pro zvláštní výživu a také speciální zdravotní nápoje Produkty: - Styx ennerrrgy drink - Extra husté a přírodně slazené sirupy MONA 900g - Extra husté a přírodně slazené ...

Maloobchod, prodej: -víno odrůdové, archivní, sudové.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Služby: -denní a týdenní nákupy do domu.

Montáže, opravy a revize: - elektrická zařízení - elektrospotřebiče Pobočka: 28. října 2492/30 - prodej potravin, nápojů, drogistického zboží Tel.: 515 224 588

Restaurace (40 míst): -večírky, svatby, školení. Ubytování: -2x čtyřlůžkový pokoj -2x dvoulůžkový pokoj -přistýlka -na pokojích vestavěné skříně, sociální zařízení (toalety, sprchy). Čerpací stanice PHM. Shop. Videopůjčovna. Autoopravna, servis: -pneuservis -oprava mechanických částí všech vozidel bývalého RVHP i zahraničních ...

Výroba a prodej vína, vinařství, degustace.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Vinařství rodiny Špalkovy Vinný sklep. Výroba, prodej: -vína, hroznové víno.

Internetový prodej prémiového full spektrového CBD oleje vyrobeného z českého organického konopí. Pomáhá ke zklidnění, lepšímu spánku, pomáhá získat psychickou a tělesnou pohodu.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a ...

Maloobchod: -smíšené zboží. Sběrna: -prádlo -obuv.