Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Malé rodinné vinařství v srdci Znojemské vinařské podoblasti v Novém Šaldorfu. výrobní i degustační sklep se nachází v Novém Šaldorfu u Znojma (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinařství LAMBECK s.r.o. se zaměřuje na výrobu bílých, červených a růžových vín, jedná se o jakostní a přívlastková vína nejvyšší kvality.

Společnost LUI Chocolate s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu čokolády a provozuje kavárnu. V dárkovém obchodě je možné si vybrat z 20 druhů ručně vyráběných pralinek a z několika druhů čokolád, čajů a káv.

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky. - dorty, zákusky. - svatební cukroví.

TPH, spol. s r.o. se zabývá pronájmem nemovitostí, pohostinstvím a prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Naše rodinné vinařství se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních odrůdových vín a vín s přívlastkem. Prodáváme také burčák. Možnost degustace našeho vína a posezení ve vinném sklípku.

Prodej sypaných čajů: - detoxikační - průduškové - žaludeční

Společnost NECTAR MANUKA s.r.o. prodává na eshopu med MANUKA.

Pavel Štefka se zaměřuje na výrobu a prodej medu a medových nápojů.

Internetový obchod, e-shop: -zdravá výživa -doplňky stravy -čaje, kosmetika.

Prodej- víno. Ubytování Nabízíme ubytovací kapacity ve dvou penzionech. Celkem 24 lůžek. Prodej vín-Nabízíme víno jak stáčené přímo z tanků, tak lahvované. Vinařství -Müller Thurgau -Veltlínské zelené -Rulandské bílé -Muškát moravský Ryzlink rýnský -Chardonay -Veltlínské červené rané -Tramín červený -Svatovavřinecké -Rulandské ...

Prodej, e-shop. Doplňky stravy: -detoxikace -odkyselení organismu -posílení imunity -přírodní kosmetika aj.

Výroba, prodej, vinařství: -víno, vína -Moravský muškát -Müller thurgau -Ryzlink vlašský -Rulandské bílé -Ryzlink rýnský -Aurelius -Rulandské bílé -Veltlínské zelené Chardonnay -Sauvignon -Pálava -Tramín červený -Neuburg -Svatovavřinecké -Frankovka Rose -Frankovka -Modrý portugal -Rulandské modré.

Vinotéka sídlí na konci Znojma směrem na Prahu, 100m vpravo za čerpací stanicí OMV. Vinotéka, velkoobchod, maloobchod, nabídka: -největší vinotéka s víny ze znojemské vinařské podoblasti -víno jakostní, ročníkové, přívlastkové -vína sudová cca 16 druhů (také v eshopu) -doplňkový sortiment-olivy, paštiky k vínu, skleničky na víno, ...

Výroba, prodej vína, víno, biovíno. Internetový obchod, eshop -lahvová vína, výhodné sedy i dárkové kazety. Ochutnávky, degustace vína.

Zemní a výkopové práce. Zemědělská činnost. Prodej plodin - brambory, okurky, dýně.

Prodej, e-shop: - sportovní výživa (před, během a po výkonu) - sportovní potřeby (lahve, shaker, cyklistické potřeby) - masážní emulze

Maloobchod: -smíšené zboží.

Vinařství, které vyrábí vína: - Frankovka - Ryzlink Rýnský - Sauvignon - Tramín Červený - Veltínské zelené