Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinařství, vinný sklípek, vinný sklep s ubytováním, ochutnávky, degustace vín Znojmo: - prodej, výroba vína - ubytování, penzion.

Vinařství, degustace, ochutnávky vín, vinný sklep Znojmo Odrůdy vín: Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé, Sauvignon, Tramín, Muškát moravský, André, Svatovavřinecké, Rulandské šedé, Dornfelder Služby: -prodej vína ze sklepa po domluvě -ochutnávky a posezení pro odběratele, zástupce vinoték a gastrononomických provozů ...

Pekárna. Výroba, maloobchod: -pekařské výrobky -chléb maďarský -rohlík tukový -pletýnka tuková -dalamánek -kornspitz -bulka grahamová -rohlík grahamový -veka tuková -rustálové pečivo -originál máslové vánočky, mazance.

Vinotéka u Sv. Urbana se specializuje na prodej stáčeného, rozlévaného a lahvového vína.

Vinařství Schwarz s vinohrady o rozloze 6 ha ve Znojemské podoblasti produkují více než 15 000 lahví jakostních a přívlastkových vín ročně.

Vinařství Válek má širokou paletu vín, od kabinetních po pozdní sběry, a je známé svým osobitým přístupem k vinařství.

Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína - vinné želé, omáčky, hořčice Další služby: - ubytování - vinný sklep

Hledáte kvalitní potraviny, osvěžující nápoje, nebo potřeby pro domácnost a školu? Potraviny JANUŠ GFBH s.r.o. jsou tu pro vás! Naše prodejna na Hrušovanské 57 v Hraběticích nabízí široký sortiment produktů, které uspokojí každého člena vaší rodiny. Od čerstvého pečiva, přes lahodné nápoje, až po drogerii a školní potřeby - u nás najdete vše pod ...

Vinařství, výroba, prodej vín. Prodáváme moravská vína bílá, červená a růžová. Prodej odrůdová vína, pozdní sběr a ledová vína. Pořádáme degustace. Prodej, e-shop: -víno, víno Sauvignon, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé -Tramín červený, Pálava, Rulandské modré a Zweigeltrebe.

Prodejna zdravé výživy. Najdete zde doplňky stravy, goji, chia, kokosového oleje, bio i nebio potravin, bezlepkovýé potraviny, ale také přírodní kosmetiku a čaje nebo bylinky.

Vinný sklep: -řízená degustace -ochutnávka vína ve sklepě, ochutnávky vín. Výroba, prodej: -víno, vína.

Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

Radek Padrta provozuje včelí farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů medů.

Vinařství Karel Šmudla je malé rodinné vinařství s bohatou tradicí a vášní pro vinařství. Založeno bylo na základě rodinné tradice v roce 2004, kdy se rodina Karla Šmudly rozhodla věnovat vinařství na plný úvazek. Srdcem jejich vinařství je malý vinohrad o rozloze 0, 2 ha, ale spolupracují také s vinohradníky z okolních viničních tratí. Manželé ...

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Farma, prodej: - živá drůbež - maso drůbež, králíci Služby: - účetnictví - kurzy ekonomie, účetnictví

Redukce váhy, detoxikace organismu, poradenství. - doplňky stravy (THERAPIN, ENZYMIX, BODY SHAPE TEA)

Vinařství, ubytování. Prodej: -víno, vína -Sauvignon, Chardonnay, Frankovka, André, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, Portugalské modré. Služby: -degustace spojená s prohlídkou historických sklepů -kvalitní pohoštění, případně cimbálová muzika Ubytování: - norské sruby - apartmány - studia Restaurace.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Červené, bílé vína. Odrůdová skladba představuje 14 odrůd pro výrobu bílých vín a 3 odrůdy k výrobě vín červených. Jsou vysázeny na celkem 8 viničních tratích. Vína lahvová, sudová. Odrůdy vín: -Veltlínské zelené, Veltlínské červené rané -Ryzlink vlašský, Müller ...

Rodinné vinařství. Výroba, prodej, ochutnávka, e-shop, dodávka, distribuce: -vína, víno, vín. Pěstování, zpracování réva vinná, hrozny. Obhospodařuje celkem 5 ha vinic. Červené, bílé vína. Lahvové vína. Odrůdy vín: -Veltlínské zelené, Chardonnay, Gryllus Bílý, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Rulandské bílé, Šaler bílý, Zweigeltrebe, ...

Vinařství Kacetl se nachází v malé obci Mackovice na Znojemsku. Produkuje vína z tradičních odrůd, jako je Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský a Frankovka. Tvoří vína, která odráží svůj terroir a daný ročník. Vína lahvuje na dvakrát, kdy první část vín lahvuje na jaře pod šroubový uzávěr a druhou část lahvuje na konci léta. Jarní vína jsou ...

Marie Zábojníková se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových vín z vinařské oblasti Moravy a Znojma.