Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pomáhám lidem zbavit se zdravotních problémů za pomoci čínské alternativní medicíny a preparátů společnosti TIANSHI.Zabývám se také webdesignem, tvorbou internetových prezentací a internetových obchodů.

Restaurace. Realitní kanceláře, Zprostředkovatelská činnost, dřevozpracující výroba, výrobky z ovoce a zeleniny a cukrovinky. Domácí spotřebiče.

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: - maso, masné výrobky - uzeniny, lahůdky.

Výroba a prodej trvanlivého pečiva. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

SKALIČAN, a.s. Česká Skalice. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -masná jídelna, občerstvení -polévky, hotová jídla -tel.: 495211390.

Výhradní distribuce, dodávka, rozvoz, servis pro Východní Čechy: -nádoby na pramenitou vodu CRYSTALIS -pramenitá voda z Pacova -dovoz na pracoviště i domů.

Fytona přírodní cesta ke zdraví - český výrobce přírodní kosmetiky a potravních doplňků.

Čokodekor Výroba, prodej: -čokoládové cukrovinky (cukrářství) -figurky-bílá i tmavá čokoláda -dekorativní čokoládové figurky, duté ručně zdobené.

Pekárna, pekařství, prodej: -rohlíky, housky, veky -koláče, vánočky, mazance, graham -sladké rohlíky, plněné slíváky -tyčinky, preclíky. Výroba: -pekárenské a cukrářské výrobky -pekařská výroba. Běžné pečivo pšeničné: -houska tuková -rohlík tukový -rohlík sezamový -pletýnka housková -bulka -bulka sezamová -veka tuková ...

Prodej: -potraviny -pečivo -smíšené zboží

Velkoobchod: -nápoje alkoholické i nealkoholické -tabák, cigarety. Firma se zabývá obchodní činností s potravinářským a spotřebním zbožím.

Dubenecká knedlíkárna Výroba-knedlíky: -houskové -bramborové -chlupaté -špekové -ovocné kynuté -bramborové taštičky -bramborová roláda plněná špenátem -bramborové šišky s mákem -halušky -buchtičky -dubenecký štrůdl. Provozovna: -Dubenec 544 55 Trutnov tel.:499694009 fax:499694009.

CUKRÁRNA-KAVÁRNA CORRÁDO Restaurace, kavárna: -nabídka zmrzlin a pohárů. Posezení, oslavy, večírky, rožnění, zahrádka.

Samoobslužná bio prodejna. Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Výroba a distribuce: - bylinných čajových směsí již od roku 1998 - v současné době nabízeme více jak 55 druhů tradičních bylinných směsí - sortiment jsme rozšířili o řadu ovocných čajů v plechovkách (Hejzlarovy ovocné čaje) a o biovýrobky z černé jeřabiny (šťávy, víno, džemy a kompot). Provozovna: Osvobození 76 České Meziříčí

Kafírna. Nabízíme čerstvě praženou kávu v rodinné pražírně VOLKAFE - k ochutnávce nebo i k prodeji pro přípravu doma nebo v práci - tato káva získala označení originální produkt Krkonoše. V prodeji máme též výrobky Fair Trade a kávy z jiných pražíren, čokolády, čaje a další... Ke kávě nabízíme domácí koláč, k počtení denní tisk, pro oko různé ...