Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Kozí farma, chov: - kozy Výroba: - kozí sýr - kozí mléko

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Výroba ovocných destilátů, alkoholických nápojů, dárkových a reklamních předmětů. Pěstitelské pálení a moštování.

Nákup a prodej produktů zdravého žití včetně nákupu a prodeje odborné literatury Poradenství v oblasti zdravého žití

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Výroba uzenin a masných výrobků. Prodej masa, uzenin a masných výrobků.

Výroba - dorty na zakázku - dorty potažené marcipánovou hmotou, čokoládové, bezlepkové - minizákusky - svatební koláčky - vánoční cukroví

Fitness centrum - TRX - power jóga - pilates - jóga pro děti - flowin - flowin pilates - zumba - zumbatomic Poskytování - výživové poradenství

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení a další tematické předměty pro fanoušky kulturistiky a fitness. - trička, mikiny, tílka, trička, šortky, čepice - dámské, pánské - fitness výživové doplňky, výživa. Možnost dodání vlastního návrhu pro oblečení.

Provozování vegetariánské jídelny a bistra ESENCE. Rozvoz obědů - tel.: 608918333. Výroba, pečení: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví . Výroba: - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z ...

Výroba, distribuce do obchodů, prodej: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z červené řepy - kvašená zelenina - tataráček z pšenice. Vývoj nových ...

Pěstitelská moštárna. Moštování, výroba, prodej: - moštu - ovocné mošty z Vašeho ovoce. Zprostředkujeme prodej ovoce od okolních sadařů. Servis pro okolní sadaře a pěstitele ovoce.

Výroba a vývoj: - doplňků výživy - funkčních potravin - fortifikovaných potravin. Internetový obchod, e-shop, eshop: - kvalitní doplňková výživa - funkční potraviny. Fortifikované potraviny jsou potraviny obohacené o některou výživovou složku, kterou ztratily v důsledku technologického procesu, např. o některé ...

Hostinská činnost - cukrárna: - káva, mléčné koktejly - svatební koláčky, minizákusky Výroba na zakázku: - jedlé fotografie - dorty. K dispozici je Wifi připojení, dětský koutek či venkovní posezení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zelenina - odběr levné brambory, cibule a další zeleniny - sezónní ovoce - jahody, maliny, melouny, broskve - ořechy - vlašské loupané 60% půlky, 40% čtvrtky. Prodej, půjčování, pronájem: - automobily - přívěsné vozíky.

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Smíšené potraviny.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.

Dovoz, distribuce čokoládových bonbonů, bonboniér, čokolád, oříšků a ovoce v čokoládě, čajů, kávy a dalších lahůdek. Sušenky v plechové dóze. Čokoládové figurky. Dárkové koše.

Výroba a prodej masa a uzenin. Prodejna: Krkonošská 379 468 41 Tanvald-Šumburk nad Desnou