Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - žermanický chléb, ruční výroba - pečivo. a také sváteční pečivo(koláče, svatební chomouty atd.

Výroba - cukrářské výrobky, cukrářství: - cukrovinky - svatební dorty - zákusky, minizákusky - svatební koláče - rolády, řezy.

Prodej a distribuce drogerie. Prodej rostlinných olejů. Tel. Slovensko: 0944168791

Včelařská farma - výroba a prodej medu. Stolařství - výroba úlů a včelařských potřeb.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.

Společnost Michato s.r.o. nabízí na svých eshopech kratomit i michato kratom tablety a prášek, konopné produkty a zdravé potravinové doplňky - jako je matcha, mladý ječmen a další.

Pekárna, pekařství. Maloobchod, prodej: - pekařské výrobky, pečivo.

Již od prvních okamžiků bylo primárním cílem nabídnout lidem velký výběr hlavně kvalitních a chutných čajů a káv. V nabídce najdete jak černé, zelené či ovocné čaje, ale také i bylinné. Nabídka typů čajů byla postupem času rozšířena i o méně známé typy jako je rooibos či oolong. U káv jsme vsadili na ruskou firmu Orimi Trade, která vyrábí kávy pod ...

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplňky stravy - Dietprotein - dieta KetoFit pro ženy. Realitní činnost, zpracování znaleckých posudků. Účetní služby. Finanční poradenství - hypotéky, pojištění. Výživový poradce - Studio zdravé výživy.

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej, maloobchod: - zákusky, dorty, řezy také provedení DIA (bez cukru) - svatební dorty, koláče.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Cukrárna a bistro SOPO Maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - cukrovinky. Stravování: - bistro - občerstvení.

Farmaceutická společnost. Vývoj, výroba, registrace: - doplňky stravy - kosmetika - potravinářské a kosmetické substance - veterinární a humánní léčiva (přípravky) - pevné, polotekuté a tekuté lékové, kosmetické a potravinářské formy. Výzkum: - úprava účinné látky (substance, extraktu, API, BPC) - formulace lékové formy - jádra ...