Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zpracování, výroba, velkoobchod: - brambory konzumní a sadbové - polotovary z brambor - knedlíky - čerstvá chlazená zelenina - listová zelenina a směsi čerstvé zeleniny bez zálivky - polotovary, přílohy - chlazené zeleninové saláty se zálivkou - čerstvé bylinky - zeleninové šťávy REFIT

Společnost M.K. INVEST Group s.r.o. zajišťuje import a export potravin.

Prodej: - dárkové koše - alkohol - vína - čokoláda - přírodní kosmetika - ručně vyráběná mýdla - svíčky - keramika

Dovoz, prodej, maloobchod, velkoobchod a internetový obchod: - drogerie (prací prášky, aviváže, čističe všeho druhu, osvěžovače vzduchu, čistící prostředky pro úklidové firmy, kosmetika – dámská, dětská, pánska, šampóny, mýdla, krémy, parfémy, holící prostředky, hojivé preparáty) - cukrovinky, čokolady, bonbony.. Internetový ...

Prodej, e-shop, internetový obchod Herbaprodukt: - produkty značky Herbalife, Tianshi - potravinové produkty, doplňky stravy - kosmetika - vlasová, tělová, pleťová - parfémy. Poskytování odborného poradenství v oblasti zdravé výživy.

Pěstitelská pálenice Frýdek-Místek Mokryš Zdenek Pálíme všechny druhy ovoce v osvědčeném dvojkotlovém systému z mědi. Naše pálenice je v provozu již od roku 1996 takže máme bohaté zkušenosti. Destilát si po vypálení můžete u nás nechat naředit i zestařit v ultrazvukové čističce. Minimální množství kvasu na jedno pálení je 120 litrů. Je ...

Společnost Etela Company s.r.o. se zabývá prodejem sušeného ovoce, oříšků a cukrovinek.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Ladislav Vrbinčík provozuje e-shop se včelařskými produkty, medem, medovinou, sirupy, svíčkami a dárkovými baleními.

Prodej: - med a včelí produkty Ubytování - Chata v Malé Morávce

Pěstitelská pálenice: - kvasinky - enzymy - živné soli - odborná literatura.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

E-shop: - oblečení z Nepálu a Thajska - šperky - dárkové předměty - káva, čaj

Kristýna Šťastná provozuje kozí farmu a vyrábí a prodává produkty z kozího mléka.

Radim Petřík provozuje hospodářství zaměřené na výrobu kravských a kozích mléčných produktů.

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.

Společnost International Wine Company s.r.o. má jako dodavatel na svém eshopu široký sortiment vín červených, bílých i růžových. Vedou velkoobchod, zajišťují dodání vín do gastronomie.