Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Výroba, distribuce - hotová chlazená jídla a polévky s prodlouženou trvanlivostí - grilované, pečené a smažené výrobky Služby - závodní stravování - rozvoz obědů

Prodej, e-shop, pražírana kávy - brazilská káva - arabica - espresso

Pekařství, pekárna. Výroba: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, běžné, jemné, trvanlivé a smažené pečivo) - výrobky racionální výživy - krajové speciality. Maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výroby - potraviny.

Pohankový mlýn. Výroba, zpracování, prodej: - pohanka - pohankové výrobky: - lámanka, kroupa, krupice, mouka, slupky, klíčky - těstoviny - kaše - křupky. Výkup: - vyčištěná, vysušená neloupaná česká pohanka k potravinářskému zpracování. Po telefonické domluvě zajistíme exkurze.

Maloobchod, e-shop: -víno. -dárkové láhve. -dárkové koše. -čaj, káva. -dárkové čokolády. -dárkové svíčky. -dárkové předměty. Vinotéka.

LR Health & Beauty Systems - kosmetické produkty a doplňky stravy s německým standardem kvality: - velkoobchod, přímý prodej prostřednictvím LR-partnerů: - produkty z Aloe Vera, Aloe Vera gel, produkty z Colostra, jedinečný dietní program, produkty pro zdravé hubnutí, ojedinělá probiotika Probiotic 12, Cistus Incanus, nápoj eliminující ...

Obchodní činnost. Prodej, servis a ND pro automobily TATRA. Výroba a prodej energetických nápojů na zakázku. Možnost designu drinku formou potisku. Plníme do plechovek, PET lahví a nebo do skla. Zajistíme dodání testovacích vzorků a pomoc při zajištění ochranných známek a registrace produktu. Loprais drinks 69.

Prodej: - výrobky z konopí - e-shop - zdraví a krása, potraviny a výživa, prodej zboží značky Carun, vlasová kosmetika, móda a doplňky - recepty

Česko-ukrajinská společnost AUSTER-DON a její český partner, společnost textoris spol. s r.o., pracují již více než 16 let na ukrajinském trhu. Na Ukrajině provádíme úplný soubor prací včetně generálních dodávek – od získání stavebního povolení, projektování a adaptaci projektů, montáž až po předání objektu do užívání a servisní údržbu. Nabízíme i ...

Prodej bylinných čajů, detoxikační kosmetiky, regeneračních kapek.

Prodej, distribuce: - vína z Moldávie, Argentiny, Chile, Uruguaje, JAR, Portugalska

Ten, kdo uvažuje o nákupu nových kuchyňských potřeb, případně věcí do domácnosti, měl by rozhodně navštívit stránky e-shopu drento.cz. Zde je k dispozici široký sortiment produktů mezi které patří titanové nádobí, litinové nádobí, grily na dřevěné uhlí, oblečení, šperky, zahradní potřeby, potraviny... Nákupujte z prostředí vašeho domova kdykoliv ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Pekárna, pekařství. Výroba: - pečivo. Pečeme chléb: - Rychvaldský - Sluníčko - s česnekem - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhlíř - chléb se špaldou - česneková placka - Bílý chléb - a další. Objednávky - tel.: 596546207. Firemní prodejny: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolní Lutyně, Ostrava - Přívoz.

Pekárna, výroba: - pečivo - chléb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Zajistíme dlouhodobou spolupráci s výživovým poradcem – dietologem.

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Import, zpracování: - mražené mořské ryby a speciality - výrobky z ryb. Zásobování mraženou rybí surovinou lahůdkářské výrobny.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky - detoxikační náplasti - koloidní stříbro

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - etikety a dekorace z jedlého papíru.