Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Společnost Biofarma Lukas, s.r.o. je malá, rodinná farma, která vedle provozování e-shopu a kamenných prodejen s biopotravinami a poctivými farmářskými potravinami, také pěstuje biozeleninu, především bio rajčata a bio okurky. V nabídce naleznete vedle vlastní produkce biozeleniny také čerstvé, chemickými prostředky nezatížené potraviny, které ...

Mgr. Kateřina Martincová zajišťuje fitness krabičkovou stravu pro sportovce se specifickými potřebami, pro redukci váhy a všechny zastánce aktivního životního stylu. Zajistíme zdravý a pestrý catering na různé společenské a sportovní akce dle Vašich požadavků a přání.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Jsme eshop s dlouholetou tradicí. Dáváme si záležet, aby byl náš kratom vždy výjimečné kvality a vy jste ho měli v rukou co nejdříve.

LAZY CZECH s.r.o. provozuje e-shop s drogérií, pracími prostředky a gely, kosmetikou, přípravky do koupele, šampony, suchými plody a mlsáním.

Dalibor Bryja provozuje obchod RAGEFITNESS.CZ p zaměřený na sportovní výživu, přírodní doplňky, kaše, proteiny, vitamíny a další.

Společník Artemis Foods s.r.o. realizuje distribuci velkoobchodních produktů maloobchodním společnostem po celé Evropě.

Společnost ŽVEJK s.r.o. prodává sušené maso.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej koření značky Koruna. Na e-shopu zákazníci najdou přes 240 druhů koření. Dále je možnost si objednat luxusní mlýnky na koření od předních výrobců, jako jsou značky Cole & Mason a Peugeot. Doplňkový prodej litinového nádobí, belgické láhve na pití Kambbuka, francouzské keramické nádobí Emile Henry a CONTINENTA.

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Firma Bezlepík, s.r.o. jak již napovídá její název, se zaměřuje na výrobu a prodej výhradně bezlepkového jídla a potravin. Naše pekárna a cukrárna Vám může nabídnout širokou škálu bezlepkového pečiva. Máme různé druhy chlebů, veky, sladké pečivo, rohlíky, bagety, zákusky, dorty či cukroví. Případně můžete navštívit naši jídelnu a dát si chutné ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -výrobky a polotovary - mražené polotovary.

Stravování, vývařovna: - výroba teplé stravy - servis pro závodní stravování, provoz závodních jídelen a kantýn - studená kuchyně - cukrářská výroba.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků, tvarohů, kysaných výrobků, másla, jogurtů a jogurtových nápojů, Bio mléčných výrobků, syrovátkových nápojů, mléka. Jsme nositelem značek REGIONÁLNÍ VÝROBEK, KLASA apod. Dětské produkty: acidofilní mléka, jogurty.

Rozvoz balené pramenité vody Laguna a Florian - barel 18, 9 l. Přístroje AQUAMAT pro ohřev a ochlazování vody - výdejníky vody. Přístroje na vodovodní řád POU - sodobary.

Řeznictví s tradicí, vyberete si u nás: - kuřecí i krůtí maso - vepřové i hovězí maso - vyrábíme uzeninu kuřecí šunky, drůbeží i vepřové tlačenky, jitrnice, klobásy, párky a jiné pochutiny. Pečeme krůty kolena, vepřové kýty, rolády a sekané na objednávku.

Maminčino koření s.r.o. nabízí na eshopu koření z nejkvalitnějších surovin.

Výroba a prodej CBG a CBD olejů. Konopné nápoje a potraviny, konopné mastičky, sušené květy CBD.

Pekárna MVM Solution s.r.o. vyrábí od roku 2009 vysoce kvalitní pekařské výrobky, které jsou vyhledávané pod značkou Wiener Strudel a dalšími exkluzivními recepturami. Všechny produkty jsou ručně vyráběny.”

ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ LATOŇ s. r. o. sídlí v malebné vesničce Chlebičov, 7 km od města Opavy. Nabízí kvalitní výrobky z čerstvého masa, včetně šunky, párečků, klobás a uzených paštik.