Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Včelařství, výroba, prodej: - originální včelí výrobky - med - medovina - sirupy - propolis.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky (výhradní sortiment od Fliga spol. s r.o. cukrářství): - dorty - zákusky - koláče - cukroví - poháry - káva, čaj - alkoholické a nealkoholické nápoje

výroba čokolády tradičním způsobem e-shop Zážitková prodejna: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

Potravinářská výroba, zpracování mořských ryb, výroba rybích a lahůdkových výrobků, rybí výrobky, lahůdky: - rybí pomazánky - rybí pasty. - majonézy ochucené krémové

Zpracování mořských ryb. Potravinářská výroba, distribuce, prodej: - rybí výrobky (saláty, pasty, pomazánky) - lahůdkové saláty - majonézy - hořčicové, pepřové, česnekové, krémové Mrazírenské skladovací kapacity.

Rodinná kavárna: - s dětským koutkem - se zahrádkou - nekuřácká - určena pro děti 0 - 10 let v doprovodu dospělého. Herna pro děti. Možnost uspořádání narozeninové oslavy.

Mezinárodní obchodní společnost - ostraha majetku a osob - prodej, import, export potravin a spotřebního zboží - realitní činnost, prodej pozemků.

Moštárna. Zpracování ovoce, zeleniny. Výroba, maloobchod, prodej: - ovocná 100 % šťáva z jakéhokoliv ovoce a zeleniny. Vitaminátor 100 % ovocná šťáva je připravována z výběru kvalitního ovoce bez konzervačních látek, barviv a sladidel.

E-shop: - vlasová a tělová kosmetika Curapil - potravinové doplňky

Řeznictví a uzenářství. Výroba a prodej: - maso, masné a uzenářské výrobky (uzeniny). Sortiment: - vařené výrobky - masné výrobky drobné - uzená masa - pečené výrobky - masné výrobky měkké - šunkové výrobky - speciality. Další provozovna: - Úvalno 100, 793 01.

Společnost JATKA-KURKA, s.r.o. se zabývá nákupem, porážkou a jatečním opracováním prasat a následným prodejem a expedicí vepřových půlek, drobů a vepřového masa. Prodej a porážka prasat: - vepřové maso - rozvážka a distribuce vepřového masa - opracování vepřových půlek - nákup živých prasat - přeprava živých zvířat - droby - ...

Restaurace s výborným jídlem a velkým výběrem poledního menu v centru Opavy. Pivovar - v nabídce jsou vždy minimálně 3 druhy piv. Trvale se vaří jedenáctistupňový ležák Opavský korbel. Další 2 piva v nabídce se každý měsíc obměňují.

Pekárna, pekařství. Výroba, výrobce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pekárenské (pekařské) výrobky - chléb, rohlíky, jemné pečivo (včetně listového) - slané trvanlivé pečivo (tyčinky - sýrové, grahamové a sezamové).

Výroba: - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Kmín - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Česnek. - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Mák - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Pikant - trvanlivé tyčinky dětské Bezplatná linka pro objednávky: - tel.: ...

Prodej: - RAW energetické tyčinky bez lepku - veganské tyčinky.

Půjčovna, pronájem: - výčepní a chladící zařízení E-shop: - sudové pivo - nealkoholické nápoje

Dovoz: - suroviny pro výrobu potravin, doplňků stravy a léků (na přírodní bázi) - kvasničné extrakty - Betaglutan - výrobky pro mlékárenský průmysl.

E-shop: - GPS navigace - digitální váhy - příslušenství k PC, telefonům - dřevěné hlavolamy - potravinové doplňky

Činnost: - provoz vinoték Vinotéky, pobočky Nádražní 45, tel.: 725 547 007 Grmelova 2032/2, tel.: 603 391 384 17. listopadu 2262, tel.: 739 970 093 WINE & TAPAS bar: Nádražní 45, tel.: 727 913 665 OstraWINA sklep: Engelmüllerova 3304, tel.: 605 264 001

Dovoz, velkoobchod - cukrovinky, sladkosti a slané produkty.

Výroba, prodej: - doplňky stravy - kosmetika - parfémy

Služby: - olejový servis - likvidace použité kuchyňské, potravinářské gastro oleje a tuky - současně s odvozem použitého gastro oleje vám přivezeme čerstvý olej pro teplou i studenou kuchyni Prodej: - fritovací oleje a tuky