Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, prodej, e-shop: - čaje - zelené, bylinné, černé, ovocné čaje.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty - cukroví - zákusky - koláče.

E-shop - domácí spotřebiče - domácí potřeby - asijské potraviny.

E-shop - víno, vína - stojany na víno - dárkové koše.

Avon-anew.cz E-shop - kosmetika značky AVON. Nanaturalhealth.cz E-shop - přírodní kolageny - kolagenová kosmetika - doplňky stravy.

Prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny - bezlepkové potraviny - ekologické, čisticí a prací prostředky

Výroba potravinových doplňků Primulus Kloubus Feminus

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

Řeznictví a uzenářství. Výroba, distribuce: - maso, masné výrobky - uzenina - zabijačkové výrobky.

Český výrobce: - celozrnné cereálie, BIO produkty - směsi pro konečné spotřebitele (směsi do domácích pekáren, bábovky, moučníky, pudingy, bramborové výrobky atd.) - bezlepkové a dia výrobky - směsi a náplně k dalšímu zpracování pro pekařský, cukrářský a gastro průmysl - luštěniny.

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - vánoční cukroví

Lihovar, výroba: - obilný líh pro výrobu léčiv, potravinářský a chemický průmysl.

Rodinná farma - chov koz. E-shop - potřeby pro sýraře - syřidla - formy na sýr - koření - barviva.

Obchodní centrum. Supermarket. Prodej: - potraviny - ovoce - zelenina - drogerie - sportovní potřeby - krmivo pro domácí zvířata - průmyslové zboží.

Tradiční bylinářství v centru Opavy. Nabízíme koření, bylinky a produkty z přírody. Poskytujeme také poradenství a sestavení kompletního postupu pro harmonizaci a posílení organismu. Ve stálém sortimentů máme: - 300 druhů sypaných bylin z Čech, Peru, Ruska a Asie - 50 druhů koření - bylinné kořenící směsi - kvalitní zelené, bílé, ...

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Výroba - mýdla - mýdlové hobliny - sprchové gely - bylinné sirupy.

E-shop SuperALKOHOL.cz - víno - destiláty - sekty, šampaňské - dárkové balení alkoholu.

Výroba a distribuce přírodních produktů - detoxikační kůry DETOPHYT - prevence proti kloubním potížím.

Prodej: - sýry - kozí mléko, máslo - naložená sušená rajčata - jogurty