Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Vlastní výroba, prodej: - kukuřičné křupky - instantní kukuřičná kaše. - kukuřičné křupky (ovocná příchuť) Dovoz, import, prodej: - pražená rýže naturál (ovocná příchuť). Přírodně bezlepkové produkty. Provozovna: - Nový Borek (u čp 350 vlevo), Třinec.

Provozujeme internetový obchod s pravou vanilkou, prémiovým kořením. Dodáváme vanilkové lusky, vanilkový extrakt a sirup nebo pravý vanilkový cukr. Dále nabízíme cejlonskou skořici.

Prodej, výroba: - maso, uzeniny. Další prodejna: - Hlinská 34, Oldřišov.

Obchodní společnost, prodej: - obiloviny, olejniny - solné produkty (jedlá, průmyslová sůl, solanka, posypová sůl) - uhlí - krmné suroviny. Sklad: - Petrovice u Karviné - tel.: 596 361 007

Výroba - bezlepkové pečivo Výroba - bezlepkové potraviny a nízkobílkovinové výrobky směsi, mouky, těstoviny

Stramis drink. Distribuce, prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Půjčovna, zapůjčení: - výčepy.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Výroba, rozvoz: - hotová jídla, obědy, denní menu - studená kuchyně (obložené mísy, chlebíčky) - pečená kuřata, krůty, kolena, kýty - cateringové služby.

Pekařská a cukrářská výroba: - dorty - svatební cukroví - chlazené listové těsto.

Dodávka: - mražené, chlazené potraviny.

Distribuce, velkoobchod, import, prodej: - cukrovinky - bonbóny, lízátka - bonboniéry - želé - výrobky z hroznového cukru, čokolády - oplatky - sladkosti pro diabetiky, dia výrobky.

Studio Lada v Ostravě Vám kromě komplexních služeb v péči o tělo nabízí odborné centrum zabývající se redukcí hmotnosti pomocí bílkovinné diety. V rámci e-shopu www.feel-well.cz můžete zakoupit řadu proteinových dietních potravin v nejvyšší možné kvalitě. Tato zdravá jídla určená ke snížení váhy - obsahují vysoké množství bílkovin a nízkou ...

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Prodej - potraviny - pečivo - nápoje - smíšené zboží

Maloobchod, prodej, prodejna: - potraviny - smíšené zboží - drogerie.

Prodej, maloobchod, velkoobcod: -sportovní výživa

Služby - fytoterapeutická bylinná poradna - léčitel, bylinkář Prodej, e-shop - bylinné čaje - přírodní léčivá kosmetika

Cukrárna. Cukrářská výroba.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej - drogerie - potraviny - mapy - CD - DVD

Maloobchod, prodej: - potraviny - výrobky racionální výživy - smíšené zboží. Občerstvení.

Prodej: - byliny - bylinky - bylinné masti - bylinné koncentráty - éterické oleje - aromalampy.