Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pobočka. COOP supermarket JEŠTĚR. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Firma se zabývá obchodní činností v oblasti prodeje zdraví prospěšných výrobků.Její obchodní zástupci zboží prezentují způsobem přímého prodeje na předem dohodnutých přednáškách u zákazníka doma. Výrobky jsou tak nabízeny a předváděny přímo u zákazníka v domácím prostředí, kde se eliminují jakékoliv negativní vlivy a přitom jsou klientovi ...

Výroba: - konzumní alkoholické nápoje - likéry - destiláty, lihoviny - slivovice, vodka. Prodej: - Arménské brandy - kvalitní přírodní destiláty bez přídavku barviv a dochucovacích přísad.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: - destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Pobočka (sklad). Velkoobchodní prodej, export, import: - ovoce - zelenina.

Prodej, e-shop: - speciální kosmetika značky NWA aloe vera - doplňky výživy - káva - parfémy - šperky.

Bufet. Rychlé občerstvení. Maloobchod, prodej: - saláty - chlebíčky - zákusky.

Velkoobchod, maloobchod: - zelenina, ovoce, potraviny.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: - pečivo. Pekárna, pekařství.

Velkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pro psy a kočky.

Velkoobchodní prodej, sklad: - potraviny, potravinářské výrobky - rybí, masové, ovocné, zeleninové konzervy - DIA výrobky (džemy, kompoty, oplatky, výživy, steril. zeleniny) - porcovaný sortiment (džemy, medy, máslo, citrónky, kečupy, hořčice) - koloniální zboží (mouka, cukr, olej, těstoviny, rýže).

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Rozvoz nákupů: - potraviny - nápoje - tabák - drogerie - kosmetika - kuchyňské potřeby.

Gastro služby. Provozování stravovacích zařízení. Závodní stravování. Nabídka menu. Rozvoz jídel: - teplá strava. Výroba, distribuce: - balená jednoporcová zchlazená jídla.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: -maso, masné výrobky -uzeniny.