Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny. Sídlo v Roudnici na Labem.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky - bonbóny - lízátka - žvýkačky - želé - pendreky - pásky kyselé - komprimáty - hračky s cukrovinkou - marshmallow - nanuky - oplatky.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.

Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, potraviny. Webové stránky v rekonstrukci.

Velkoobchodní prodej: - tabákové výrobky a doplňky - alkoholické i nealkoholické nápoje - káva - papírenské zboží - slané výrobky - cukrovinky.

Řeznictví, uzenářství. Výroba: - uzeniny a masné výrobky. Zpracování masa.

Prodejna v síti HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny, ovoce, zelenina - drogerie, drogistické zboží - spotřební zboží - tabákové výrobky - sezónní dekorativní předměty, oblečení, hračky či kuchyňské potřeby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod,prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Supermarket, prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - drogerie - maso, uzeniny. Sídlo firmy: - Na Hrázi 3228/2, Ostrava - Martinov.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny. Sídlo firmy: -Ostrava-Martinov, Na Hrázi 3228/2, telefon 596 948 232.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - smíšené zboží - drogistického zboží (drogerie). Centrála firmy: - Na Hrázi 3228/2, Ostrava - Martinov.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - drogerie, drogistické zboží. Sídlo firmy: - Na Hrázi 3228/2, Ostrava - Martinov.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pobočka. Supermarket. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.