Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovozce - velkoobchod: - mražené ovoce + zelenina - mražené lesní plody - ovocné a zel.šťávy + koncentráty + protlaky Zásobujeme české a zahraniční výrobce potravin(mrazírny, konzervárny), dodavatele gastro a velkoobchody. Také dodáváme výrobcům alko a nealko nápojů, vín a lihovin v Česku i v cizině.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -maso, uzeniny -grilovaná kuřata. Výroba: -domácí výrobky.

Maloobchod, prodej: - cukrovinky, potraviny - zákusky, dorty. Cukrárna.

Pekárna, pekařství. Výroba: - pečivo.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Prodej: - smíšené zboží.

EXTRIO lahůdky. Výroba, prodej: - lahůdky.

Internetový obchod, prodej: - preventivní přípravek proti kocovině - alkohol test.

Výroba, distribuce, prodej: - polotovary pro gastronomii, pekařskou a cukrářskou výrobu - pekařské směsi, přípravky - cukrářské směsi - ovocné náplně - margaríny, tuky - vaječné polotovary - instantní směsi.

Prodej: - koření - sušené houby - sušená zelenina - sušené ovoce - kořenicí směsi - škroby - česneková pasta. Maloobchodní balení. Výkup: - houby.

Výroba: - saláty - pomazánky - chlebíčky - aspiky - rybí výrobky - knedlíky - polotovary - zabijačkové speciality. Příprava: - obložené mísy - pohoštění pro slavnostní příležitosti.

Podniková prodejna. Prodej: - české sudové a láhvové pivo - suroviny k domácímu vaření piva - chladící a výčepní zařízení - i půjčovna - pivní sklo.

Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny.

Maloobchod: - potraviny. Potraviny - smíšené zboží: - Opava, Olomoucká 42 - tel.: 553711922. Potraviny VS: - Opava, Krnovská - tel.: 553707690. Potraviny PL: - Opava, Olomoucká 88 - tel.: 553610759. Potraviny VS: - Opava, Olomoucká - tel.: 553707470. Potraviny - samoobsluha: - Opava, Boženy Němcové 1 - tel. ...

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - cigarety, tabák - slané pečivo.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské výrobky - pečivo.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Pekařství. Výroba: - pečivo.

Cukrárenská výrobna. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky (zákusky, dorty, atd.) Cukrárna, cukrářství.

Maloobchod, prodej: - kosmetika z Francie - kosmetika z Mrtvého moře - doplňky stravy - redukční kúry.

Vinotéka, restaurace. Prodej: - víno - dary moře - cukrovinky - zákusky - saláty.