Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Velkoobchodní prodej: - alkoholické nápoje - značková vína - sekty - vermouthy - značkové lihoviny - pivo - nealko nápoje - energy drinky - koloniální zboží - tabákové zboží - cigarety, tabáky, doutníky.

Eshop Lipoo poskytuje k prodeji kávu, čaj, sladkosti a dárky k různým příležitostem.

Velkosklad, velkoobchod nápojů - alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabákové výrobky

Firma se zabývá prodejem medu. Výroba pomazánek z čokolády a ořechů. Med a krémy pro potravinářský průmysl.

Čokoládovna v centru Ostravy. Ruční výroba čokolády.

Výroba, prodej: -instantní polévky a těstoviny

Zemědělské podnik, služby: - rostlinná výroba - chov skotu - pěstování zeleniny - závodní stravování - výroba a rozvoz jídel

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vitamínové a výživové doplňky

Firma Staroveské Centrum Vína, s.r.o. nabízí kvalitní vína ve vinotékách po celé Moravě.

Výroba, prodej: - Štramberské uši naší babičky. Prodej: - Hukvaldské preclíky - Goldovy tyčinky - Bramborové lupínky

E-shop s ovocnými víny. Doplňkový prodej alko a nealko drinků, pochutin k alkoholu. Provoz vináren v Praze a Frýdku-Místku.

Prodej, e-shop: - vitamíny, minerály - kojenecká výživa - potravinové doplňky - kosmetické přípravky.

KolagenoMania.pl - Nabízíme extrémně silný kolagen vhodný pro sportovce s doplňky o vitamíny a mnoho více! Rádi Vám i poradíme. Volejte +48696809331

Hospůdka Malajka a Chaty na ubytování na celoroční a rekreační ubytování v podhůří Jeseníků, poblíž Karlovy Studánky a Vrbna pod Pradědem.

Pekařství, pekárna. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej, maloobchod: - pečivo, pekařské výrobky, chléb, rohlíky, jemné i běžné pečivo.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.

Stravování, rozvoz obědů Ostrava a okolí: - závodní jídelny - výdej obědů - kantýny, bistra - rozvoz obědů pro firmy a seniory, obědy pro firmy a seniory - výroba studené kuchyně, obložené mísy, jednohubky, chlebíčky, saláty - catering - pronájem salónku. Úklidové služby. Úklid a dezinfekce: - zdravotnická ...