Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Minipivovar - světlé kvasnicové 11% - pivo RYZÁK - tmavé kvasnicové 12% - pivo VRANÍK - polotmavé kvasnicové 14% - pivo GROŠÁK - světlý speciál kvasnicová 13% - pivo VÁNOČNÍ LEŽÁK - světlý speciál kvasnicová 14% - pivo NETOPÝR - světlý speciál kvasnicová 16% - pivo KLAĎAS - světlý ...

Prodejna: - smíšené zboží.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky, cukrářské výrobky.

Bylinné lázně. Služby: - bylinné léčivé koupele - rašelinové koupele - koupele z otrub - masáže (šíje, rukou, nohou, zad, zad a šíje, zad, šíje a nohou, celého těla) - po dohodě konzultace s odbornými lékaři - gemmoterapie (léčba pupeny) - občerstvení. Maloobchod, prodej: - bylinné čaje a směsi. E-shop.

Distribuce - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko Prodej - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Velkosklad - sušená zelenina - směsi sušené zeleniny - dochucovací směsi - koření - sušené houby

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo, pekařské výrobky.

Prodej - cukrovinky - zmrzliny