Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost Provozování solárií Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti powerkitingu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, ...

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Stavba a výroba plavidel -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační ...

Prodej - doplňky stravy NUTRA - BONA

Minimarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej - kosmetika Prodej - potravinové doplňky Poskytování - poradenství v oblasti kosmetiky Poskytování - výživové poradenství

Pekárna, pekařství, cukrářství. Výroba, prodej: - pečivo, pekařské výrobky - chléb, rohlíky. - cukrářské výrobky.

Maloobchod, prodej: - koření. Kořenářství.

Prodej - ovoce - zelenina Prodej - potraviny

Prodej, dovoz: - řecké olivy a olivový olej - fazole gigant v rajské omáčce - vinný list s rýží - kapie pečené a loupané - protlak z pečených lilků - hotová řecká jídla - řecké víno.

Ubytovna. Levné a nadstandardní ubytování v 2 lůžkových pokojích. Vybavení pokojů: - každý pokoj má samostatnou koupelnu a WC, TV + SAT, možnost připojení na internet. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Objekt je 24 hodin střežen, vlastní parkoviště. Stravování: - bistro Decorka (přímo v objektu).

Výroba, prodej, občerstvení: - nápoje - ovocné džusy - čerstvě vymačkané šťávy z ovoce a zeleniny - mléčné a ovocné koktejly - ovocné jogurty a saláty.

Výroba, export, distribuce, prodej: - potravinářské a škrobárenské výrobky - cukrovinky - tekuté cukrovinky - lízátka - cukrová vata.

Výroba: - nealkoholické nápoje - multivitamínové nápoje - juice drinky.

Velkoobchodní prodej, import, dovoz, distribuce: - cukrovinky.

Výroba, prodej: - instantní polévky VITAMAX - těstoviny.

Výroba pečiva (pečivo). Pekárna, pekařství.

Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina. Obchodní činnost, export, import: - potraviny.

Tradiční výroba ovocných destilátů. Výroba, prodej: - likéry - slivovice - hruškovice - griotka - zelená - dárkové balení (dřevěná auta, globusy, dárkové kazety).

Tradiční český prodejce sportovní výživy a doplňků stravy s odborným poradenstvím a konzultacemi.