Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba - cukrářské výrobky, cukrářství: - cukrovinky - svatební dorty - zákusky, minizákusky - svatební koláče - rolády, řezy.

Společnost Michato s.r.o. nabízí na svých eshopech kratomit i michato kratom tablety a prášek, konopné produkty a zdravé potravinové doplňky - jako je matcha, mladý ječmen a další.

Pekárna, pekařství. Maloobchod, prodej: - pekařské výrobky, pečivo.

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Prodej: - dárkové koše - alkohol - vína - čokoláda - přírodní kosmetika - ručně vyráběná mýdla - svíčky - keramika

Prodej, e-shop, internetový obchod Herbaprodukt: - produkty značky Herbalife, Tianshi - potravinové produkty, doplňky stravy - kosmetika - vlasová, tělová, pleťová - parfémy. Poskytování odborného poradenství v oblasti zdravé výživy.

Společnost Etela Company s.r.o. se zabývá prodejem sušeného ovoce, oříšků a cukrovinek.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Společnost International Wine Company s.r.o. má jako dodavatel na svém eshopu široký sortiment vín červených, bílých i růžových. Vedou velkoobchod, zajišťují dodání vín do gastronomie.

Vilma Horváthová se zaměřuje na prodej čerstvých ryb.

Jsme jedním z nejstarších a největších dodavatelů kratomu v ČR. Našli jsme ten nejlepší kratom na trhu. Dovoz a prodej. Kratom prášek přímo z Indonésie: - bílý, červený, zelený, zlatý, žlutý - dodá více energie, menší únava při práci nebo učení - posílí imunitu a zlepší kondici - zlepší soustředění, paměť i kreativitu - větší fyzický ...

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Sushíme, s.r.o. provozuje hostinskou činnost, na e-shop umožňují prodej suši jídel s rozvozem až k Vám domů.

Dietní poradna Slimbee je od roku 2006 součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která Vám pomůže s hubnutím a s redukcí váhy. Našim cílem je nabídnout maximální pomoc při řešení nadváhy, pomůžeme se sestavením jídelníčku přímo na míru, díky kterému překonáte úskalí zdravého stravování. Zajišťujeme speciálně vyškoleného ...

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Společnost 2 Plešouni s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej svrchně kvašených piv.

Společnost NATURFAKTS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej doplňků stravy.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Zámek Zábřeh je unikátním hotelem, který sídlí v renesančním zámku z počátku 16. století a nabízí historické pokoje se stropy z dřevěných trámů a s podlahovým vytápěním. Je tím pravým pro uspořádání svatby na zámku nebo pro příjemně strávené romantické ubytování. Využít můžete víkendového pobytu nebo wellness služeb pro dva, kde si odpočinete ...