Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Společnost Mlsalín, s.r.o. provozuje eshop se zdravou výživou: - ořechy, sušené plody - kosmetika - speciální mouky - zdravé oleje - koření - semínka aj.

Lukáš Augustín provozuje eshop s: - kávou - džusy - čokoládou - collagenem - doplňky stravy

EL GUSTO s.r.o. je firma, která má na svém internetovém obchodě nabídku doplňků stravy, zdravé výživy, kosmetiky, apod.

Výroba. prodej: - pečivo, pekařské výrobky. Pekařství, pekárna.

Výroba. prodej: - pečivo, pekařské výrobky. Pekařství, pekárna.

Prodej, výroba: - pečivo. Pekárna, pekařství.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Pobočka. Ambulantní prodej, rozvoz: - mražené potraviny, výrobky - mražená hotová jídla - mražená zelenina, zeleninové směsi - mražené dezerty - zmrzlina, mražené krémy.

Maloobchod, prodej, Eshop: - výdejníky vody - dodávka pitné vody - velkoobjemové 5-ti galonové barely - náhradní díly, příslušenství k výdejníkům - kelímky, podavače kelímků, nosiče na barely, ruční pumpy - instantní nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, kráječe, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávěry - PET ...

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - pramenitá voda v barelech (Horský pramen, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdejníky vody. Kompletní servis automatů, rozvoz vody.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Maloobchod, e-shop: -víno. -dárkové láhve. -dárkové koše. -čaj, káva. -dárkové čokolády. -dárkové svíčky. -dárkové předměty. Vinotéka.

LR Health & Beauty Systems - kosmetické produkty a doplňky stravy s německým standardem kvality: - velkoobchod, přímý prodej prostřednictvím LR-partnerů: - produkty z Aloe Vera, Aloe Vera gel, produkty z Colostra, jedinečný dietní program, produkty pro zdravé hubnutí, ojedinělá probiotika Probiotic 12, Cistus Incanus, nápoj eliminující ...

Prodej: - výrobky z konopí - e-shop - zdraví a krása, potraviny a výživa, prodej zboží značky Carun, vlasová kosmetika, móda a doplňky - recepty

Česko-ukrajinská společnost AUSTER-DON a její český partner, společnost textoris spol. s r.o., pracují již více než 16 let na ukrajinském trhu. Na Ukrajině provádíme úplný soubor prací včetně generálních dodávek – od získání stavebního povolení, projektování a adaptaci projektů, montáž až po předání objektu do užívání a servisní údržbu. Nabízíme i ...

Prodej bylinných čajů, detoxikační kosmetiky, regeneračních kapek.

Import, zpracování: - mražené mořské ryby a speciality - výrobky z ryb. Zásobování mraženou rybí surovinou lahůdkářské výrobny.

Export, import, velkoobchod: - cukrovinky Sídlo společnosti: Rybná 716/24 110 00, Praha 1 - Staré Město

E-shop, internetový prodej, výroba: - čaje sypané - čaje porcované - bylinné tinktury - bylinky - doplňky stravy - pohankové polštáře - lunární kalendář alter.medicíny - konopí Cannamil - káva a kávoviny - bylinné koupele

Prodej kvalitních moravských vín ze Znovínu Znojmo, Lechovic, Chateau Valtice a Velkých Pavlovic. Rumy a jiné destiláty z celého světa.

Prodej, e-shop: - maďarské produkty a speciality - kosmetika z termálních vod - těstoviny - kořenící směsi a dochucovací pasty - sirupy - víno a alkohol (Unicum Zwack) - kotlíky, trojnožky, poklice - dřevěné výrobky - cukrovinky

Společnost VRO s.r.o. provozuje e-shop s kořením a širokým výběrem směsí.