Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pobočka. Prodej: - čaje, káva, byliny, sušené ovoce. E-shop, internetový obchod.

výroba čokolády tradičním způsobem e-shop Zážitková prodejna: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

Mezinárodní obchodní společnost - ostraha majetku a osob - prodej, import, export potravin a spotřebního zboží - realitní činnost, prodej pozemků.

Půjčovna, pronájem: - výčepní a chladící zařízení E-shop: - sudové pivo - nealkoholické nápoje

Dovoz: - suroviny pro výrobu potravin, doplňků stravy a léků (na přírodní bázi) - kvasničné extrakty - Betaglutan - výrobky pro mlékárenský průmysl.

Činnost: - provoz vinoték Vinotéky, pobočky Nádražní 45, tel.: 725 547 007 Grmelova 2032/2, tel.: 603 391 384 17. listopadu 2262, tel.: 739 970 093 WINE & TAPAS bar: Nádražní 45, tel.: 727 913 665 OstraWINA sklep: Engelmüllerova 3304, tel.: 605 264 001

Výroba, prodej: - doplňky stravy - kosmetika - parfémy

Služby: - olejový servis - likvidace použité kuchyňské, potravinářské gastro oleje a tuky - současně s odvozem použitého gastro oleje vám přivezeme čerstvý olej pro teplou i studenou kuchyni Prodej: - fritovací oleje a tuky

Prodej: - plastová, kolagenní, fibrousová střeva pro masný průmysl - koření, aditiva pro potravinářství.

Solná jeskyně. Výživové poradenství. Prodej doplňků stravy. Finclub, Ostrava.

Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoce do domácnosti. Ekologické zemědělství.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - orientální a etnické zboží - čaje - čajová keramika - čajové sklo, nádobí - vodní dýmky - bižuterie - dekorace, nábytek

Výroba potravinových doplňků Primulus Kloubus Feminus

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

Výroba - mýdla - mýdlové hobliny - sprchové gely - bylinné sirupy.

E-shop SuperALKOHOL.cz - víno - destiláty - sekty, šampaňské - dárkové balení alkoholu.

Výroba a distribuce přírodních produktů - detoxikační kůry DETOPHYT - prevence proti kloubním potížím.

Prodej: - sýry - kozí mléko, máslo - naložená sušená rajčata - jogurty

Služby: - vinný sklep, sklípek Prodej: - lahvová a sudová vína