Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
E-shop: - bulharské potraviny - speciality - sýry - hotová jídla - cukrovinky

E-shop - bylinné produkty - tradiční čínská medicína - čaje - přírodní kosmetika.

Velkoobchod, e-shop - cukrovinky - čokolády, sladkosti.

Prodej - maso - sýry, mléčné výrobky.

Pekařství, pekárna Ostrava. Výroba, prodej: - pečivo.

Výroba - bezlepkové pečivo Výroba - bezlepkové potraviny a nízkobílkovinové výrobky směsi, mouky, těstoviny

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Studio Lada v Ostravě Vám kromě komplexních služeb v péči o tělo nabízí odborné centrum zabývající se redukcí hmotnosti pomocí bílkovinné diety. V rámci e-shopu www.feel-well.cz můžete zakoupit řadu proteinových dietních potravin v nejvyšší možné kvalitě. Tato zdravá jídla určená ke snížení váhy - obsahují vysoké množství bílkovin a nízkou ...

Prodej: - byliny - bylinky - bylinné masti - bylinné koncentráty - éterické oleje - aromalampy.

E-shop, prodej - zdravá výživa Výživové poradenství Naturopatická poradna Masáže Regresní terapie

Pobočka. Velkoobchod, distribuce: - mléčné výrobky, potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - potravinové doplňky s houbou - REISHI - investiční zlato a investiční stříbro.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Velkoobchod, maloobchod: - zelenina, ovoce, potraviny.

Velkoobchodní prodej, sklad: - potraviny, potravinářské výrobky - rybí, masové, ovocné, zeleninové konzervy - DIA výrobky (džemy, kompoty, oplatky, výživy, steril. zeleniny) - porcovaný sortiment (džemy, medy, máslo, citrónky, kečupy, hořčice) - koloniální zboží (mouka, cukr, olej, těstoviny, rýže).

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny. Sídlo v Roudnici na Labem.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky - bonbóny - lízátka - žvýkačky - želé - pendreky - pásky kyselé - komprimáty - hračky s cukrovinkou - marshmallow - nanuky - oplatky.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.