Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pobočka. Supermarket. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Pobočka. Supermarket. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny. Sídlo firmy: -Ostrava-Martinov, Na Hrázi 3228/2, telefon 596 948 232.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - dorty, zákusky - cukrářské výrobky.

Prodej: - nápoje - potraviny - drogerie.

Prodej, velkoobchod: - rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový, lněný, sezamový, olej z jathropy).

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - masné výrobky, uzeniny.

Prodejna. Prodej, oprava, servis, maloobchod, velkoobchod: - kávovary-domácí, profesionální, automatické - kávomlýnky - výrobníky čokolády - příslušenství. Distribuce-italská káva. Sídlo: - Budovatelská 461/15, Ostrava - Poruba.

Pobočka. Pekárna, pekařství, cukrárna. Výroba, prodej: - pekárenské výrobky, pečivo - cukrářské výrobky.

Credo - systém zdravého stravování. Výroba: - celodenní nízkokalorická, nutričně vyvážená strava. Denní rozvoz: - jídel, jídla pro Ostravu a okolí. Krabičková dieta. Denní dávka obsahuje 5 jídel, které přivezeme až k Vám (taška+5 krabiček). Stravovací programy (5 jídel/den): - redukční (5 jídel/den) - pro aktivní životní styl (5 ...

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Produkty přispívající ke zdraví a vitalitě lidského organismu - vodní filtry - čističky vzduchu - sprchové filtry - bylinkové produkty - přikrývky a polštáře pro alergiky - bylinkové koupele - mořská sůl aj.

Výroba: - saláty - obložené chlebíčky - bagety - aspikové výrobky - obložené mísy.

Prodej: - přírodní potravinové doplňky stravy - chlorela - colostrum.

Cukrárna. Pekárna: - tradiční máslové koláče - svatební koláče - mini koláče - Slezské koláče.