Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče. Maloobchod, prodej: -víno.

Výroba, prodej, rozvoz po celé ČR: -smažené bramborové lupínky (solené, česnekové, šunkové, krekery, slaninové kroužky).

Dárková prodejna. Prodej: - sudová vína - značkové lihoviny - dárkové koše a balíčky - dárkové zboží, keramika

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

-argentinské víno San Huberto -spojovací materiál -velkoobchod a maloobchod

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

Výroba, prodej: -pekárenské výrobky -chléb, rohlíky, housky, bagety -koblihy, koláče -trvanlivé pečivo -strouhanka -jemné pečivo tukové, máslové -pečivo listové, kynuté, smažené -jemné pečivo -sušenky -perníky -preclíky -tyčinky -cukrovinky nečokoládové. Prodejny: -Olomouc, ...

Porážka a řeznictví, zpracování masa a masných výrobků.

Prodej, e-shop: - musli dle vlastního přání - sušené ovoce - ořechy, semínka - cereální základ. Provozovna: Masarykova 43 Olomouc

Nezávislý distributor Herbalife Prodej: - produkty Herbalife.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Výroba a prodej lahůdek: - obložené chlebíčky, bagety, aspiky, studené mísy - saláty, pomazánky - játrová zavářka - české speciality (jitrnice, jelita).

Prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -uzenářské speciality.

Velkoobchod - cukrovinky bonbony, žvýkačky, lízátka, croissanty

Krabičková dieta Olomouc - jsme dodavateli krabičkové diety v Olomouckém regionu. Na míru Vám sestavíme vyváženou stravu s potřebnými nutričními hodnotami, připravíme 5 denních porcí a dovezeme je k Vám.

Prodej: - čerstvě rozpečené pečivo Fornetti: - sýrové, pizzové, meruňkové, nugátové, tvarohové, višňové - párek v rohlíku - káva a nealko nápoje.