Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Cukrářská výroba: - dorty (objednávky 2-3 dny předem) - zákusky.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina

Vývoj, výroba: - potravinářské výrobky - technologické linky pro potravinářský průmysl.

Prodej: - smíšené zboží - ovoce a zelenina - květinářství (prodej a vazba květin).

Předmět podnikání: - pivovarnictví a sladovnictví - hostinská činnost - skladování zboží a manipulace s nákladem - velkoobchod - výroba nápojů - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí.

Člen skupiny Mamma Snack Group (Svačinka od maminky)- malé minipekárny vyrábějící chutné čerstvě napečené pečivo (buchtičky slané i sladké).

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

AMBROSIA. Výroba: - sojové produkty - ovesné zakysané produkty - prodejny zdravé výživy - školní jídelny.

Výroba, práce: - mlýn - mlynářské služby.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Maloobchod: - potraviny. Prodejna: -Olomouc, Prokopa Holého 1, tel.:585313349.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - chleba - bílé pečivo - sladké pečivo Restaurace U Pekaře: - kapacita 30 míst-možnost pořádat oslavy - letní zahrádka pro 20 osob - denní menu - Po-Ne 11-22.

Výroba: - zákusky - houskové knedlíky - knedlíky plněné - knedlíky bramborové - zákusky, drobné cukroví, dorty na svatby dle objednávek a výběru.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.

On-line prodej vánočního cukroví s 20letou tradicí ruční výroby. Vybrané druhy cukroví a dezertu pro harmonický celek. Všechny výrobky jsou dělány ručně a z kvalitních potravin.

Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení ovocného kvasu.

Prodej: -sportovní výživa -předtréninkové i potréninkové doplňky výživy -aminokyseliny -proteiny -sacharidové a kreatinové přípravky -spalovače tuku, energizery -vitamíny a minerály -kloubní výživa -dietní nápoje