Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

FITNESS DISTRIBUCE s.r.o. se zaměřuje na prodej fitness a sportovního vybavení a zdravé výživy.

Pivovar Buchťák vaří řemeslná piva zejména z regionálních surovin, jako je humnový slad, chmel a pivovarské kvasnice. Výroba světlých a polotmavých ležáků, světlých ochucených piv, spodně a svrchně kvašeného piva.

Firma se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji kratomu.

Prodej, e-shop: - pivo - víno - limonády - lihoviny - výčepní technika

Moravská Pražírna s.r.o. se zaměřuje na prodej čerstvě pražené kávy různých druhů.

Naše Vinotéka - víno se zárukou s.r.o. provozuje vinotéku s prodejem lahvového a sudového vína.

Sladký Méďa, s.r.o. v Olomouci je cukrárna s dětským hřištěm a dětským koutkem. Vyrábíme jedinečné zákusky. V naší curkárně která se zaměřujeme na pořádání rodinných a dětských oslav v příjemném a útulném prostředí. Na zakázku vyrábíme svatební, dětské, ovocné a čokoládové dorty.

Olomouc bez obalu s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin bez použití obalů.

VIKING RIVER s.r.o. provozuje cukrárnu a pekárnu.

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Coffee4Me s.r.o. provozuje kavárnu s kvalitní italskou kávou a výrobou vlastních zákusků.

Ilona Goldemundová se zaměřuje na prodej chlazených hotových jídel.

Olomoucký pivovar a.s. provozuje řemeslný pivovar s hostincem.

MASOPRODEJ s.r.o. se zaměřuje na prodej masa a masných výrobků.

Pavel Kořínek se zaměřuje na výrobu a rozvoz hotových jídel a na cateringové služby.

CeliaFit s.r.o. provozuje bezlepkovou pekárnu s výrobou čerstvého pečiva, zákusků, dortů a jiných dobrot.

CAFÉ CHOMOUTOV s.r.o. se zaměřuje na vaření piv všech druhů podle originálních receptur, provozuje pivovar a hostinec.

Jarmila Štorková se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů dortů na míru, zákusků a cukroví.

StrongMed s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sypkých směsí pro sportovní a zdravou výživu, ořechových másel a na kapslování vybraných produktů.

Velkoobchodní prodej ryb lovených v Ochotském moři. Sortiment zahrnuje několik druhů Lososa - gorbuša, keta, stříbrný, nerka, královský.

Pražírna kávy s ochutnávkou - domácí pražírna kávy tureckého výrobce TOPER. - 20 druhů Arabic káv a 4 naše kávové směsi.

Kouč průvodce na cestě za úspěšným a šťastným životem. Pomohu Vám žít život, který chcete žít

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, cukrářství