Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Výroba - výživa Vyroba - horská, trekkingová a crossová kola - veškeré cyklistické příslušenství - dětská kola Výroba - spinningová kola - rotopedy - posilovací stroje - fitness náčiní - kolečkové brusle

CALBUCO s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej sušeného ovoce, zdravé výživy, ořechů a doplňků stravy.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Jiří Tichý se zaměřuje na výkup a prodej lipového a květového medu.

Prodej - startovací kultura FLORAPAN průmyslovou výrobu kvasových druhů chleba Pěstování - chmel a biochmel

Pavel Kuchrýk vlastní včelařství a zaměřuje se na prodej medu a s tím souvisejících produktů.

Jana Navrátilová se zaměřuje na služby v oblasti detoxikace organismu, konzultace, měření toxinů a prodej kapek.

Velkoobchod, maloobchod: -fitness stroje-posilovací stroje, rotopedy, cyklotrenažery, běžecké trenažery, steppery, posilovací lavice atd. -fitness doplňky -činky -sportovní oblečení -masážní prostředky -rehabilitační míče -sportovní potřeby a vybavení -tejpovací materiál

Fit-day je největším výrobcem rostlinného proteinu v České republice. Používáme pouze ty nejkvalitnější suroviny pěstované v Evropě pro výrobu vašich oblíbených snídaní a svačin.

Velkoobchod a rozvoz potravin: - mražené, chlazené. mléčné výrobky - drogerie a drogistické potřeby - koloniál - čerstvá zelenina - nealko nápoje.

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Služby: - kavárna - pražírnu kávy Prodej: - kávovary - mlýnky.

Naši Cukrárnu GALERIE můžete navštívit v centru města Velká Bystřice, kousek od města Olomouc v Olomouckém kraji. Nabízíme vám posezení u zákusků, dortů nebo chlebíčků dle vašeho výběru. Rádi vám také připravíme jakoukoli kávu nebo míchaný drink. Součástí prostor cukrárny je také vernisáž obrazů.  Naše nabídka: - zákusky - poháry - dorty - ...

Firma Ze-Za-Hrátky připravuje a prodává zeleninové bedýnky. K prodeji máme bedýnky se sezónní, lokální, organickou a zralou zeleninou. Pěstování zeleniny na vlastním poli.

Společnost RAUTY s.r.o. provozuje výrobnu lahůdek U Labužníka: - saláty - obložené mísy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedlíky. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepce, bankety, garden party, firemní večírky, svatby, promoce, společenské akce na klíč. Restaurace Gardenpark Penzion.

Společnost Chomout, s.r.o. je pivovar, kde se vyrábí pivo Chomout, služby restaurace a pohostinství.

E-shop: - kapsle Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - zahradní nábytek - bazény - skládací postele - dům a zahrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Společnost Brázdovo kuře s.r.o. je rodinnou firmou, která se zabývá ruční výrobu kuřecích dílů a ručně vykostěného kuřete na roládu. Ručně vykostěné kuře na roládu vyrábíme z čerstvých, kalibrovaných kuřat, výhradně z českých chovů. Výrobek je balen vakuově s trvanlivostí 6 dní. Výroba: - ručně vykostěné kuře na roládu - kuřecí díly - z ...