Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pekařství Dalaman se zaměřuje na prodej pekařských výrobků lokální produkce. Hlavní prioritou je čerstvost a vysoká kvalita. Prodej: - celozrnné a vícezrnné pečivo - kváskové pečivo - veganské pečivo - bezlepkové pečivo - další čerstvé lokální produkty - domácí džemy - mléčné výrobky z farem - přírodní sladkosti a spoustu ...

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Vinotéka, prodej: - víno, vína

Vývoj, výroba, prodej, eshop: - kosmetika - potravinové doplňky - tygří mast (mast proti bolesti kloubů, zad, přírodní lék od bolesti svalů).

Rodinná likérka: - výroba alkoholických nápojů, lihovin.

Prodej: - moderní látkové pleny - šátky, nosítka a doplňky na nošení dětí - přírodní kosmetika - vybavení pro ekologickou domáckost a ekologickou hygienu - těhotenskou a kojící módu - zdravou výživu včetně zdravého mlsání pro děti - barefoot - hračky - dětské oblečení z biobavlny, konopí a bambusu. Pořádání kurzů o výchově, ...

Prodej zdravých potravin, farmářských produktů, bioproduktů, atd. Poskytování poradenství.

Amaranth patří mezi pseudoobilniny: -vhodný pro malé děti, sportovce, starší generaci, osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu v krvi, celiaky (alergiky na lepek) -upravuje peristaltiku střev (výborná stravitelnost) -obsahuje -kvalitní bílkovina, olej s vysokým zastoupením nenasycených mastných kyselin (jsou důležité pro ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - mléčné výrobky - uzeniny, maso - pečivo.

Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Velkoobchod, maloobchod: - Včelařské potřeby - Včelí a přírodní produkty - Kosmetika - Eshop - zásilkový prodej pro ČR a SR. - Export do evropských a mimo evropských zemí

Prodej - ekologicky šetrné drogistické zboží - biopotraviny

Sýrárna - výroba, prodej: - extra tvrdý dlouhozrající sýr GRAN MORAVIA. Maloobchodní prodej: - Ostružnická 12, Olomouc, 585242931.

Výhradní zastoupení rakouské firmy Esarom v České republice Dodávky, prodej: -potravinářské esence, vývoj, výroba a prodej potravinářských aromat, emulzí, základních látek, barviv, ovocných koncentrátů či vitaminových směsí.

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.