Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Distribuce, prodej: - pekařské droždí pro pekárny a malospotřebitele - pekařské směsi - zlepšující přípravky - další suroviny pro pekaře (margaríny, náplně)

Vinotéka - sudová vína: - lahvová vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - dárkové balení vín.

E-shop, prodej: - přípravky přírodní léčebné kosmetiky - potravinové doplňky - bylinné léčivé přípravky

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Pekárna: - žitno-pšeničný chleba - běžné a jemné pečivo - zakázková výroba rautového pečiva (vyznačujícího se různými tvary, hmotností i náplněmi).

Velkoobchod a distribuce: - masné výrobky - uzenářské výrobky - mražené potraviny.

Obchodní činnost: - průmyslová hnojiva pevná a kapalná - pesticidy - zpracování rostlinných produktů - osiva. - agroslužby - mlynářství - prodej pohonných hmot - krmivářství. Výroba: - krmných směsí pro chovatele dobytka a domácích zvířat - systém precizního zemědělství a poradenství- PREFARM

Prodej, e-shop: - náhražky cukru - výrobky z lupiny

Výroba, prodej: - mrazené potraviny na bázi bramborového těsta.

Centrála maloobchodní sítě potravin Partner.

Velkoobchodem a distribuce čerstvých mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Logistické a distribuční služby. Dodávky výrobků českých mlékáren a také vlastní značky - Dr. Halíř, Krajanka, Jovomix, Zálesák, Gerard a vybrané české i zahraniční firmy zastupuje výhradně na českém trhu.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Prodej a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - doutníky - kávovary - presovače

Jsme velkoobchodní společnost se zaměřením zejména na prodej piva klasických pivovarských značek vyrábějících legendární český světlý ležák plzeňského typu.

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Přírodní kosmetika, potravinové dopňky: - pleťová, tělová, solární kosmetika - výživové doplňky - hyaluron na vrásky.

Distribuce: -potravinové doplňky nejvyšší kvality z Finska (nápoje, kosmetika, vitamíny, přírodní léčivé prostředky).

Pěstitelská pálenice: - destilované alkoholické nápoje - slivovice.