Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
E-shop se zdravou výživou a 100% přírodní kosmetikou - potraviny - doplňky stravy - kosmetika - čaje a kávy - koření - ekorogerie

Prodej: - dárkové zboží. - dárkové koše - květinové dekorace - lihoviny - kvalitní čokolády. Kompletace dárkových košů na přání.

Firma DAREX SHOP se specializuje na zajímavé a netradiční dárky, které potěší každého. Vyberete si u nás originální lahůdkářské výrobky od slámových dortů, figurek nebo klobásových kytic, dárkových balíčků a košů, čoko figurky (jídel z čerstvého ovoce či zeleniny). Výroba, prodej, e-shop: - masové rolády - salámové figurky a dorty - ...

KLUB ZDRAVÍ PŘEROV se zabývá poradenstvím v oblasti zdravého životního stylu a prevence onemocnění. Náš tým se skládá z lékařů, léčitelů, masérů a odborníků na výživu. Věnujeme se přírodní medicíně, nabízíme léčebné postupy podle prvků tradiční činské či mitochondriální medicíny. Pomocí přístrojové analýzy např. vyhodnotíme Váš kardiovaskulární ...

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

Velkoobchod, prodej: - racio, speciální, zdravá výživa - bezlepkové potraviny - sušené ovoce - biopotraviny - DIA potraviny - extrudované výrobky - aloevera produkty. Maloprodejna ABC Vitalita Radniční 68, Hranice Po-Pá 8.00-17.00

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetika - dietické produkty - výživové doplňky

Internetový obchod, e-shop: - sypané čaje.

Výroba a prodej kozího kolostra. Sídlo, výroba: Zahradní 400/1 664041 Troubsko

Výroba čokolády v Přerově. Nabídka pravé čokolády: - tabulková čokoláda - pralinky - bonboniéry - dorty - speciality z čokolády.

Minipivovar: - soukromý pivovar - nepasterované pivo - polotmavé pivo - pivní speciality.

Andělské pralinky, výroba, prodej: - luxusní čokoládové pralinky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Výroba, prodej, distribuce: -Přerovský pivovar ZUBR -Hanušovský pivovar HOLBA -Litovelský pivovar LITOVEL -světlé výčepní pivo -tmavé výčepní pivo -nealkoholické pivo.

Výroba - tradiční perník - perník z dřevěných forem.

Sklad. Prodej: - alkohol, pivo, víno - cigarety - nealko - cukrovinky - výčepní a chladící zařízení - půjčovna výčepního zařízení. Sklad společnosti: Býškovice 60 753 53, Všechovice

Maloobchod, prodej: - koření - sypané čaje - byliny - kosmetika - dárkové zboží.

Velkoobchod, distribuce - potraviny - mléčné výrobky, sýry.

Pronájem nemovitostí. Výroba, export: -ovocné koncentráty -křenové pasty -křen -všechny druhy hořčice. Velkoobchod, export-import: -ovoce pro konzervárenství.

Výroba: - ovocné koncentráty - jablečné náplně pro pekařské výrobky - hořčice - křenové pasty.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Internetový obchod, e-shop: - maďarské koření - maďarské speciality.