Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Minipivovar Žamberk. Prodej piva v areálu pivovaru. Pivnice.

Prodej a internetový prodej - přírodní produkty k harmonizaci organismu

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Poradenství - oblast financí Prodej - čaje Přednášky a semináře - automatická kresba - mandaly - esoterika - numerologie Energetická diagnostika - čakry - orgány Prodej - bylinky - tinktury Čínské tlakové a SHIATSU masáže Poradenství - oblast zdravotního stavu a ...

Výroba: -medoviny, medovina. -Železnohorská hořká medovina.

Velkoobchod a maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách. Výroba destilovaných alkoholických nápojů. Filiálka Dolní Roveň: - sklad nápojů: 466 688 619 - ovocný lihovar a pěstitelské pálení: 466 688 134

Internetový obchod, e-shop, prodej bylin, doplňků stravy. Prodej kvalitních přírodních produktů.

Prodej - maso - uzeniny Výroba - maso - uzeniny

Výroba perníku. Atypických reklamních výrobků - pro firmy, výročí, výstavy, kuriozity. Firma je 3 x zapsaná v Guinnessově knize rekordů. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Zdravá výživa, poradenství, prodej: -základní sortiment zdravé výživy -bezlepková dieta -BIO potraviny -ekologické čistící prostředky -konopná a medová kosmetika -výživové poradenství.

Prodej masa a uzenin výkup a porážka dobytku Prodej v pojízdných prodejnách i v kamenném obchodu, možnost on-line objednávky pro rozvoz v pojízdných prodejnách

Cukrárna - domácí zákuzky - česká zmrzlina - umělecký zdobený Pardubický perník Kavárna

Kovovýroba - výroba - prodej a montáž drátěných plotů - pletiv - sloupků - plotových dílců s výpletem Průmyslová 718, Černá za Bory Tel: 466670955, 602396832 Pronájem nebytových prostorů - kanceláře - nebyt. prostory - zasedací místnosti - garsonky - parkování Tel: 725379369, 466512293 Diavita - výroba a prodej ...

Zbyněk Slanař - CARNE LABS - výroba doplňků stravy zejména pro kondiční a vrcholové sportovce Objednávky, osobní prodej Luxur - solární a výživové studio Třída Míru 97 530 02 Pardubice

Jsme rodinná pražírna kávy zabývajicí se prodejem a pražením kávy.Jsme zaměřeni na výrobu špičkových 100% Arabic a jejich následného míchání v espresso směsi. Dbáme na jejich kvalitu, čerstvost a včasnou expedici kávy k Vám přímo z pražírny v Kunčině. Díky kapacitě naší pražící technologie jsme schopni vyhovět i větším zakázkám v krátké době.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - přírodní kosmetika - čaje Internetový obchod - čaje - přírodní kosmetika

SimplyCurry.cz V současné době nabízíme kvalitní a autentické kari pasty a stejně výborné kokosové mléko, vše původem z Thajska.