Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Freespace Trade s.r.o. prodává široký výběr tradičních českých a světových jídel. Mezi jejich produkty patří polévky, hlavní jídla a kompletní menu, které jsou baleny v praktických sáčcích.

Organic Hempire s.r.o. prodává CBD a organické produkty, pěstované bez pesticidů a chemických hnojiv, což zajišťuje čistotu a kvalitu.

Nautilus snack s.r.o. prodává sušené mořské plody, jako jsou kalamáry, které jsou bohaté na vitamíny a omega-3 mastné kyseliny.

Mgr. Kamila Skalecká propaguje nakupování bez obalů, podporuje ekologický životní styl a prodává kvalitní potraviny a produkty bez zbytečného balení.

Prodej - drogerie - potraviny - nápoje - tabákové výrobky

Vitabelis s.r.o. se zaměřuje na prodej potravinového doplňku stravy Amlakol. Jejich cílem je podpora těla a mysli v každodenních činnostech.

Mgr. Kateřina Vejrychová se zaměřuje na výrobu přírodních doplňků stravy a homeopatické poradenství.

Medová farma s.r.o. zajišťuje prodej včelařských produktů.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Eshop s potravinami jako jsou nápojové sirupy, jablečný a balsamicový ocet, sůl zázvorová nebo na ryby, omáčky, rýže a další.

WOLDOSHOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu přírodní kosmetiky, bylinných doplňků stravy, potravinových doplňků a produktů do domácnosti.

Velkoobchod ovoce a zeleniny, společnost Tercie cz s.r.o. dodává široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny z našeho regionu i celého světa. Zabýváme se velkoobchodem i distribucí, z našeho sortimentu ovoce a zeleniny si určitě vyberete. Zajišťujeme zásobování pro maloobchody, restaurace, hotely a stravovací zařízení. Čerstvou zeleninu a ovoce ...

Výroba, prodej, e-shop: - produkty pro profesionální gastronomii - vývary - polévky - omáčky - šťávy k masu - jednodruhové koření - kořenící směsi - sušená zelenina a houby - vegety - fixy do mas na zapékání - pasty a koncentráty - tekutá koření - bramborový program - těstoviny semolinové, vaječné, zavářkové - sladký ...

Firma Wild food s.r.o. na eshopu nabízí jerky ze zvěřiny ( srnčí, dančí, kančí, jelení), produkty z bažantího či mufloního masa. Dále uzeniny, jako jsou klobásy, salámy, párky.

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

Prodej: - léčivé byliny - koření - přírodní léčiva dle receptur. Prodejna se nachází na adrese Komenského 235, Polička 572 01.

Společnost MARDOP s.r.o. zajišťuje provoz eshopů MARDOP a Aelzsport s potravinovými doplňky a energy drinky pro sportovce.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...

Společnost EXTRIFIT, s.r.o. je českým výrobcem špičkové sportovní výživy pro kulturistiku i fitness. Mezi našimi výrobky najdete proteinové produkty, spalovače tuku, vitamíny a další přípravky pro budování svalstva. Vývoj, výroba, distribuce: - sportovní výživa EXTRIFIT® - proteiny, kreatin, sacharidy, aminokyseliny, peptidy - ...

Společnost ŽIVA zemědělská obchodní, a.s. se zabývá prodejem zahradní a komunální techniky, truhlářskými a tesařskými pracemi, stavbou dřevostaveb, výrobou dřevěného šindele a zemědělskou výrobou. Prodej zahradní a komunální techniky: Už od roku od roku 1994 patříme mezi hlavní dodavatele zahradní a komunální techniky v regionu od Hanušovic ...

PEKÁRNA BOROVÁ s.r.o. provozuje pekárnu s pekařským a cukrářským sortimentem.