Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Bylinářství, kořenářství. Výkup byliny.

Služby: -řeznictví -uzenářství. Prodej: -maso -masné výrobky.

Prodej: - smíšené zboží

Prodej - maso - masné výrobky Výroba, zpracování a konzervování - maso - masné výrobky

Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách .

Supermarket, velkoobchod, prodej: -potravin.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: -plynovody -produktovod -regulační stanice. Velkoobchod: (Centrála maloobchodních prodejen) Litomyšl, Zámecká 7 tel: 461612884 -potraviny. Velkoobchod bytového textilu a ubrusovin Litomyšl, Sokolovská 1 tel: 461619010. Prodej, rezervace: - letenky (Kubík travel) - zájezdy do zahraničí a ...

Prodej: -potraviny, -smíšené zboží.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Jsme rodinná pražírna kávy zabývajicí se prodejem a pražením kávy.Jsme zaměřeni na výrobu špičkových 100% Arabic a jejich následného míchání v espresso směsi. Dbáme na jejich kvalitu, čerstvost a včasnou expedici kávy k Vám přímo z pražírny v Kunčině. Díky kapacitě naší pražící technologie jsme schopni vyhovět i větším zakázkám v krátké době.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

SimplyCurry.cz V současné době nabízíme kvalitní a autentické kari pasty a stejně výborné kokosové mléko, vše původem z Thajska.

Prodej - lahvové a stáčené víno

Prodej - drogerie Prodej - potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Činnost: - drůbežárna. Chov: - kuřice - slepice. Výroba: - vajíčka, vejce.

Chovenka - František Petržela Prodej : - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata - krmiva pro cizokrajná zvířata - akvaristika - chovatelství - teraristika - hmyz drobné zvířectvo - hlodavci - ptactvo - maso syrové - maso mražené pro psy. Celoroční objednávky: - kačeny, kuřice, krůty, housata, brojleři, slepice

Velkoobchod: - alko i nealko nápoje