Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchodní prodej potravin a nápojů.

Velkoobchod, prodej: -cukrovinky. Dovoz a distribuce cukrovinek z Turecka. Prodej oplatek, minidezertů, sušenek, čokolády a bonboniér, žvýkaček, želé, lízátek a tyčinek. Prodej Drogerie.

Prodej lahvového piva na Plzeňsku neobvyklých značek (Herold, Konrad, Poutník, Polička, Rychtář, Janáček, Ježek, Platan, Klášter, Lobkowicz aj.) Sudové pivo jen na objednávku. Otevřeno dle potřeby, tedy pokud je někdo doma :)

Prodejna potravin a průmyslového zboží.

Prodej a zpracování masa a masných výrobků. -řeznictví -masna.

Porážka skotu a prasat. Prodej bouraného masa.

Velkoobchod: -nealkoholické nápoje -lihoviny -potraviny -tabákové výrobky.

Řeznictví. Výroba: -polotovary -uzeniny.

Velkoobchod potravin. SVOP síť českých maloobchodních prodejen potravin.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Maloobchod, prodej: -potraviny -zdravá výživa -sušenky -káva -alkohol -čokoláda -ovoce -zelenina.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čokoláda, cukrovinky -vína -čaje, káva -dárkové koše. Provozovna: -Víno & čokoláda Sadů Pětatřicátníků, Plzeň tel. 377320120.

Firma je jedním z předních zpracovatelů sladkovodních a mořských ryb v České republice. Na trh dodává široký sortiment čerstvých, uzených a zmrazených sladkovodních a mořských ryb a rybích výrobku.

Výroba: -cukrářské speciality -jemné pečivo -čajové pečivo -trvanlivé pečivo -minidezerty -perníky.

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Mlýny. Výroba: -obilné vločky -ječné kroupy.