Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinotéka. Maloobchod: -sudová vína. -lahvové víno.

Internetový obchod, e-shop: -potravinové doplňky. -sportovní výživa. -kosmetika.

Družstvo provozuje v současné době 80 prodejen, z toho 76 potravinářských a smíšených (17x COOP TUTI, 2x COOP TIP)a 4 průmyslové na území Plzně a jižním plzeňsku. Největší z nich je supermarket v OD-DC (Centrum) Doubravka. V tomto objektu je také umístěna cukrářská výrobna. Družstvo má k 1.1.2015 2 559 členů (vlastníků ...

Kadeřnický salon. Péče o zdraví a tělo-Masáže.Dornova metoda. Výživové poradenství bez hubnoucich přípravků, měření EAV- diagnostika, poradce Energy

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Pekařství, cukrářství

Výroba a distribuce: -přírodní koncentrované ovocné šťávy bez chemické konzervace -nabídka džusového servisu pro hotely a gastronomii.

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

Hypermarket. Samoobslužný prodej: -potraviny -drogerie -domácí potřeby -hračky, sport -elektro -knihy, papírnictví -textil.

Samoobslužný velkoobchod potravin a spotřebního zboží pro podnikatele.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Prodej: -svíčky -koupelová a masážní kosmetika -mýdla -péče o vlasy a pokožku -originální ručně malované hevábí -čaje -octy a oleje -sklo a keramika -glycerinová mýdla -koření -vazba suchých květin.

Vinotéka, prodej lahvového a stáčeného vína i destilátů.

Masokombinát. Výroba, velkoobchod, prodej: -maso -masné výrobky -uzenářské výrobky.

Stolní voda v barelech o obsahu 18, 9 l: -WATERCOOLERS. Vhodná pro: -kanceláře -dílny -domácnosti. Instantní nápoje: -nescafé Makambo -capuccino -capuccino Amareto -čokoláda -studený pomerančový nápoj -citronový nápoj ledový, horký -jontové nápoje -for active.

Velkoobchod s cukrovinkami. Dovoz, prodej cukrovinek.

Velkoobchod, maloobchod: -sportovní výživa -doplňky pro fitnes.

Maloobchod, prodej, internetový prodej: -alkoholické nápoje. Whisky, cognacy, vína, tequily, vodky a dárková balení.

Provoz, servis, prodej, náhradní díly: -nápojové automaty -kusové automaty -náplně do automatů (kapučíno, čokoláda, polévky, káva, čaj).

Prodej léčivých rostlin. Prodej zdravé výživy, racionální a vegetariánské stravy, bezlepkových a dia výrobků; nabídka přírodní kosmetiky.

PRODEJNA ZDRAVÉ VÝŽIVY Prodejna léčivých bylin, prodejna zdravé výživy, bio-potraviny, bezlepkové a dia potraviny, poradenství -široký sortiment léčivých bylin a čajů -evropských bylin -bylinné směsi tradiční čínské medicíny -možný individuální přístup

Velkoobchod: -nápoje. Prodej, závoz: -sudové a lahvové pivo.