Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína Sommelierský servis.

Distribuce, prodej, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny pro zpomalení stárnutí.

Dr. Baquette, výroba, e-shop: - bagety, sendviče, panini.

Více než 100 druhů kvalitních portugalských vín naleznete na stránkách Vína z Portugalska. Hledáte víno jako aperitiv, víno k rybě nebo víno k červenému masu? Na našich stránkách si lze vybrat vhodné víno ke každému jídlu.

Firma FIMEX byla založena v roce 1994 v Praze a patří k významným obchodním partnerům českého potravinářského průmyslu v oblasti zpracování: - masa - drůbeže - ryb - mléka - sýrů - zeleniny - konzerv - krmiv pro zvířata. Jsme výhradním dodavatelem potravinářských strojů od předních německých, rakouských, italských i dalších evropských ...

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Velkoobchod ovoce, zeleniny a potravin.

Dovoz, distribuce, e-shop: - delikatesy - dárkové koše, sady - olivy, oleje - paštiky - mořské plody - sýry - koření

Gelmodel - doplněk stravy určený pro klouby.

Distribuce, prodej, e-shop - šumivé víno z Champagne.

Maloobchod, e-shop: - italská vína, destiláty - Grappa, likéry - horká čokoláda Ristora - balsamikové octy - sladkosti.

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - potravinové doplňky napomáhajících při redukční dietě, hubnutí - dietní plán Guareta®.

Velkoobchod - ovoce, zelenina - exotické ovoce - lesní plody.

Prodej: - zemědělské komodity - obiloviny, olejniny, krmiva - rostlinné oleje

Import, dovoz: - víno z Německa, region Mosela - Moselská vína.

E-shop, velkoobchod: - dárkové koše a balíčky - cukrovinky (čokoláda, sušenky, nugát....atd.) - těstoviny, koření - alkoholické nápoje - káva, čaj

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - víno - sýry, olivy - delikatesy. PrimaWine Shop Praha - Barrandov: - Högerova 1098/13 - tel.: 739 524 007

Dovoz, velkoobchod: - mražené ryby a mořské plody