Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Výroba, prodej: - koláče, dorty - slané koláče, quiche.

Yogoterie - frozen yogurt - točený chlazený čerstvý jogurt v různých příchutích doplněný ovocem a posypem. Další provozovna: - adresa: OC Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4 - otevírací doba: 9:00 - 21:00 hodin.

Import, dovoz, velkoobchod: - vína, víno.

Velkoobchod ovoce a zelenina - dovoz ovoce, zeleniny, bylinek, hub, exotických plodů. Nákladní autodoprava - kamionová doprava mezinárodní - přeprava ovoce, zeleniny a potravin.

Společnost ADIEL s.r.o. se zaměřuje na distribuci a internetový prodej kvalitní kosmetiky, doplňků stavy a produktů na podporu otěhotnění. Námi nabízené zboží můžete zakoupit v našich e-shopech, lékárnách i v maloobchodní síti. Najdete nás na Praze 5, ulice Ostrovského. Kosmetika Golden Time: - pleťové koncentráty, séra - extra silný ...

Velkoobchod, prodej, e-shop - exotické a indické koření - směsi koření - sušené plody, ořechy - rýže - luštěniny - mouky - máslo, oleje - sladkosti.

Dovoz, prodej - mražené a chlazené potraviny - rybí prsty, hamburgry, mražené krabí tyčinky - chlazené výrobky surimi (tyčinky, salámy, saláty), pizzy, palačinky a produkty z lososa.

BeerGeek Bar & Pivotéka - prodej, e-shop - pivo, pivní speciály - dárkové a degustační sady piv - piva z minipivovarů. BeerGeek Bar - Vinohradská 988/62, 130 00 Praha 3 - Žižkov - tel. 776 827 068.

Výroba cukrovinek a zdravé výživy: -müsli tyčinky FLY -čokoládové tyčinek -nugátové a dezertní tyčinky -sezónní čokoládové figurky.

Dodávka a obchodování s přímými výrobci potravinářského, drogistického i jiného zboží.

Cukrárna - výroba dortů pro různé příležitosti - v nabídce máme také zákusky, zmrzliny, poháry, koktejly a teplé a studené nápoje.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - pronájem rezidenčních nemovitostí. FMCG, výroba - konzervované polévky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

Obchodní společnost, prodej, e-shop: - přírodní doplňky stravy - kosmetické přípravky. Výhradní zastoupení společnosti Berlindo International pro Českou a Slovenskou republiku.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny.

E-shop: - energetické obrázky - meditační CD - přírodní produkty pro zdraví - knihy

Cukrářská výroba, cukrářství: - dorty - francouzské zákusky.

Výroba, distribuce - léky, léčivé přípravky - Rx léčiva - OTC léčiva - doplňky stravy, vitamíny - veterinární produkty.

Internetový prodej alkoholu a nápoji prémiové kvality..

Internetový obchod, e-shop: - italská vína.