Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pražení, distribuce: - káva Leonora.

Výroba a prodej: - aromata - barviva - rostlinné extrakty pro potravinářský průmysl.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.

Distribece dopl'nku stravy a léčiv

Cukrárna, výroba dortů a zákusků. Dorty na zakázku Svatební dorty na zakázku Dorty na objednávku. Vyrábíme zákusky a celé dorty. Dorty: - svatební - šlehačkové - dětské - ovocné - odlehčené - na přání zákazníka Objednávka celých dortů 2 dny předem. Zakázková výroba: - dortů - řezů - zákusků - perníčků - koláčů ...

Zabýváme se výrobou sladkého pečiva. Nejvýznamnější je výroba z kynutého těsta s náplněmi. Jedná se o staročeské rohlíčky s náplní. V současné době nabízíme tyto náplně do těsta: - tvaroch, ořech, mák, povidla meruňka, jahodová marmeláda, jablka, vaječný likér. V našem sortimentu naleznete: - řezy kakaové s tvarohem - šátečky z listového ...

Produkty: zdravé výživy, péče o zdraví, péče o krásu a péče o domácnost.

Prodej, e-shop - kosmetika - potravinové doplňky - zdravotní pomůcky - relaxační polštáře - knihy.

Výroba: -tavené sýry, prodej mlékárenské výrobky -tavené sýry, tavený sýr APETITO, PRIBINA, MARATONEC, JAVOR, KRÁL SÝRŮ - plísňové sýry. Distribuce přírodních sýrů LIPTOV. Člen mezinárodního koncernu Bongrain.

Ruční výroba: - přírodní pařený slaný čerstvý sýr - Pražské sýrové copánky, korbáčky: - slané, uzené - 50g balení, 500g balení.

Dovoz a distribuce: - potravinové doplňky - léky - kosmetické prostředky.

Výroba, prodej: - sýry - brynza - nakládané sýry - výrobky z mléka (ovčí, kravské, kozí).

Velkoobchod, prodej, e-shop: - džusy, nektary a ovocné nápoje Jumex

Výroba kombuchových nápojů, octa a doplňků stravy.

DIA FOOD - diabetické potraviny Prodej: - dezerty, pudinky, zmrzliny a topy - pralinky a bonboniéry - slaná kuchyně - umělá sladidla - ovocné džemy.

Výroba a prodej: - syřidla - sýrařské plachty - pomocné látky - produkty pro domácí přípravu mléčných produktů - průmyslové mixery, cuttery a termizéry - kompletní strojní výbava pro výrobu, zpracování a balení másla.

Internetový obchodní dům KFOBCHOD.cz. Prodej elektro, mobily, počítače, notebooky, tablety, hry, hračky, zdravá výživa, výživa pro sportovce, chovatelské potřeby, baterie, kabely, kamerové systémy a další...

Prodej: - ovocné a bylinkové sirupy - pesta a tapenády - marmelády

Vyrábíme a dodáváme luxusní čokoládovou bonboniéru Golemův šém. Bonboniéra je inspirována pověstí o Golemovi a obsahuje také malířské reprodukce významných postav renesanční Prahy.

Velkoobchod a distribuce: - nealkoholické nápoje - Pepsi Cola - Pepsi Max - Pepsi Light - Pepsi Twist - Pepsi Twist Light - Mirinda.

Prodej: - nealkoholických nápojů - sušenek - oplatek - crackerů - zdravé výživy - alkoholických nápojů

Prodej potravin a potravinových doplňků pro zdraví.

Prodej: -doplňky stravy -sportovní výživy -vitamíny.