Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
vše pro miminka a maminky kompletní nabídka kojeneckých a batolecích potřeb Pleny, dětská kosmetika, kojenecké potřeby, mléka, příkrmy, kojenecké vody.

Vývoj a výroba dochucovadel, polévek, kaší, dressingů a omáček značky Knorr.

Prodej lahvového piva Guinness.

Johann Kotányi je rakouská rodinná firma vyrábějící 150 druhů koření, kořenících směsí a bylin. Nabídka produktů: - Zeleninový APETIT Mix - koření - bylinky - mrazem sušené bylinky - Mix směsi - Marinády - Mix na Salát - sladké pečení - horké nápoje - mlýnky - GRIL speciál - Asie řada - sušené ...

Výroba cukrářských a kulinářských pochutin. Nabízíme čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pro zvířata, bonbony, cereálie, kávu, kojeneckou výživu a dochucovadla.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -chlazené maso a masné výrobky.

Prodej, internetový prodej, e-shop: -zdravá výživa -vitamíny

Prodej sýrů, uzenin, vín, výrobků Ferrero a těstovin. Nabídka pomazánek, mléčných výrobků, trvanlivého pečiva a předkrmů.

Prodej vína Degustace a konzultace kvality vín Someliérské kurzy a akademie

Dovoz, import, prodej maloobchod, velkoobchod. e-shop. Společnost působí na českém trhu od roku 2008. Nabídka zdravé výživy z Jižní Koreje. Dovoz mořských řas, ženšenových výrobků a produktů na suši. Mořské řasy jsou nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů, mají i léčebné účinky. Odvádějí z lidského těla ...

Produkce a export lískových oříšků do EU.

Prodej - ovoce a zelenina - mléčné výrobky

Společnost FRoSTA ČR je 100% dceřinnou společností firmy FRoSTA AG, která patří k předním evropským výrobcům mraženého zboží, zejména v segmentech zmrazená hotová jídla, rybí výrobky a zelenina, mrazené (mražené) zboží. - hotová jídla - obalované ryby - zelenina - zeleninové pánve - obalované kuřecí výrobky - ryby

Prodej bio potravin, přírodní kosmetiky a ekologických čisticích prostředků.

Prodej, e-shop: - káva - kávovary, mlýnky, příslušenství

Prodej vlastní výroby: - chlebíčky - studené mísy - dorty - zákusky - minizákusky - svatební koláčky, dorty - vánoční cukroví Zařizujeme: - rauty - oslavy - párty - narozeniny - firemní akce.

Dovoz, prodej, e-shop - výživa pro sportovce Champion, Nutricion, Twinlab - energetický nápoj - vitamínové směsi Nature´s Plus